Vásárhelyi eltávolította a Kossuth-díjasokat pocskondiázó posztját

2021. március 19. 10:42

A nyilvánosság hatalma?

2021. március 19. 10:42
null

Ahogy a Mandiner elsőként kiszúrta, Vásárhelyi Mária szociológus pár napja „tehetségtelen pártszolgálatos seggnyalónak” nevezte Ákost és Nagy Ferót és egy kalap alatt mindazokat, akik a jelenlegi kormányzattól kapnak Kossuth-díjat. Az erős felütésre kontrasztként lapunk bemutatta azt a fotót, amelyen Vásárhelyi Mária szociológust látjuk, miután átvette az Új Köztársaságért díjat, a Demokratikus Koalíció pártalapítványa elismerését Gyurcsány Ferenctől 2020-ban.

Azóta Ákos és Nagy Feró is visszafogottan reagált Vásárhelyi kirohanására, aki vagy ezek, vagy valami más miatt, de eltüntette bejegyzését közösségi oldaláról. Ön szerint miért? Mi nem tudjuk.

Fotó: MTI

 

Összesen 57 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tamzol
2021. március 20. 14:15
Nem ő a hibás, hanem a "zapja"! Mert elnézte a bejáratot, miközben turulozott!
írmag
2021. március 19. 16:35
Azt is fontosnak gondolom, hogy ennyi idő elteltével letörölte a magyarellenes véleményét, de annyi kontrollra lenne szüksége neki is, meg a társainak is, hogy ne is adhasson hangot az ellenségességének, mások dicsősége mellett. A megtapasztalt időjárás ellenére zsákban jött a meleg! Olyan új törvényeket kívánok magunknak, melyek nem születhettek meg!
Burmin
2021. március 19. 14:59
Azt gondolom Nagy Feró nem keveset tett a rendszerváltásért, sőt többet mint a lámaernyős Mariska. Tán szólta a bőrdiszművesnek, hogy rossz helyre szólt be.
hakos
2021. március 19. 14:40
Hogy lehet ilyen feje egy nőnek? Mintha Frankenstein rakta volna össze....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!