Nagy Feró is reagált a Kossuth-díját érintő negatív megszólalásokra

2021. március 18. 08:02

A zenész szerint „ez a díj azoknak szól, akik nem akarnak elismerni”.

2021. március 18. 08:02
null

Kossuth-díjat kapott Nagy Feró, akit váratlanul ért a díjazás. „Nem gondoltam, hogy amiket eddigi életemben csináltam, azok megérdemelnének egy Kossuth-díjat” mondta a zenész az ATV Start Pluszban.

Nagy Feró elmondta, azért örömmel vette, és amikor meghallotta, akkor el is sírta magát. Arra a kérdésre, hogy a díjat a Fidesz melletti nyílt kiállása miatt kaphatta, Nagy Feró azt mondta:

A Beatrice frontembere még élvezi is a negatív hozzászólásokat, mert ez a díj azoknak szól, akik őt nem akarják elismerni. A díjjal járó összeget az unokáira szánja.

Vásárhelyi Mária baloldali szociológus volt az, aki közösségi oldalán azt írta: „Azért most jobb ahhoz a közösséghez tartozni, amelynek tagjai soha életükben nem kaptak semmiféle állami kitüntetést, és így nem kell azon rágódniuk, hogy hogyan kerülhettek ők egy olyan listára, amelyen Szakály Sándor, Nagy Feró, Párkányi Raab, Stefka István, Orbán János Dénes, Ákos és a többi tehetségtelen pártszolgálatos seggnyaló szerepel”. Vásárhelyi Mária szavaira Ákos is reagált, mint írta, „bezzeg amikor Bangó Margit kapott Kossuth-díjat! Daliás idők!”

– írta válaszul Vásárhelyi Máriának Ákos

Fotó: Földházi Árpád

 

 

Összesen 242 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bunko_jobbos
2021. március 19. 23:05
"lesz még idő, mikor eljutok a falak mögé" -- énekelte Feró még a 80-as években Erdős Péternek(?). Hát eljutott. Őszintén örülök neki, megérdemelte. Egy kicsit Lugosi Lászlót sajnálom, mert neki úgy kellett meghalnia, hogy semmi elismerést nem kapott, pedig miatta volt rohadt jó a Ricse zenéje.
robbikka78
2021. március 19. 13:24
Ő is csak egy Előadó nem zenész!
Gregorius
2021. március 18. 22:04
Ha Bob Dylan ( akit különben annak idején kedveltem) kaphatott Nobel díjat, akkor Nagy Feró miért nem kaphatná meg ezt a Díjat.
pemete jakab
2021. március 18. 21:50
Nagy Feróból, a nemzet csótányából csak a csótány maradt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!