Terheléses támadás érte a vakcinaregisztrációt ellenőrző oldalt

2021. március 26. 12:28

Ezért akadozhatott csütörtökön.

2021. március 26. 12:28

Terheléses támadás érte a csütörtökön indult vakcinaregisztrációt ellenőrző oldalt – közölték az operatív törzs pénteki sajtótájékoztatóján. Megvizsgálták az adatokat és megállapították, hogy ezért akadozott a honlap csütörtökön. Az ügyben megtették a feljelentést.

A tájékoztatón Maruzsa Zoltán köznevelési államtitkár elmondta, azokat a pedagógusokat, akik március 24-ig regisztráltak az oltásra, SMS-ben fogják behívni a jövő héten. A tervek szerint még húsvét előtt megkapják az első dózist, kórházi oltópontokon. Ez 82 ezer főt jelent.Egyben arra kérte az oktatókat, hogy március 29-e éjfélig regisztráljanak. Az ő oltásuk a húsvétot követő héten megtörténhet. Kiemelte, hogy aki egy hónap múlva gondolja magát, őt nem tudják soron kívül beoltani.

Maruzsa szerint a tantermen kívüli oktatás jól működik. Az óvodákban 24 ezer gyermek vette igénybe a felügyeletet, míg az iskolákban 7 ezer fő.

A járványügyi adatok indokolják a szigorú védelmi intézkedések fenntartását – mondta tájékoztatójában Müller Cecília. Az országos tiszti főorvos, elmondta: átléptük a 200 ezret az aktív fertőzöttek számában, közülük egyre többen kerülnek kórházba.

Az Astrazeneca szállítmánya csütörtökön megérkezett, viszont csak 21 ezer, a várt 190 ezer helyett – ismertette a tiszti főorvos. 

Cikkünk frissül.

Összesen 149 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gwrf
2021. március 26. 16:43
látom, a mandiner nyugger munkásőreinek legalább be lehet adni ezt a terheléses faszságot, ha már másnak nem. Máskor egy rendes programot kell írni, ami nem omlik össze azonnal, ha rászabadulnak a felhasználók.
silenceCZ
2021. március 26. 16:37
titkosszolgálat, még mindig semmi?
neeskens
2021. március 26. 15:28
Bőven elég lett volna egy visszaigazoló emailt beállítani. Tényleg tragikomédia, hogy ezt nem sikerült megoldani.
az ember
2021. március 26. 15:27
Az index tegnap még kárörvendően főcímben számolt be az összeomlásról, hogy na lám, már megint oltáskáosz van.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!