Szijjártó: Brüsszel nem megfelelően lép fel az illegális migráció és a drogfogyasztás ellen

2021. március 08. 07:06

Japánból nyilatkozott a külügyminiszter.

2021. március 08. 07:06
null

Két súlyos, egyértelműen a szervezett bűnözéshez kapcsolódó hátterű biztonsági kihívással néz szembe a világ, az illegális migrációval és a növekvő drogfogyasztással, márpedig Brüsszel egyik ellen sem lép fel kellő mértékben – jelentette ki a külgazdasági és külügyminiszter hétfőn Japánban, az ENSZ bűnmegelőzési és büntető igazságügyi kongresszusát követően.

Szijjártó Péter az MTI-nek adott nyilatkozatában kiemelte:

a világnak a koronavírus-világjárvány árnyékában, valamint abból fakadóan újabb biztonsági kihívásokkal kell szembenéznie,

és ha ezeket nem kezelik, akkor a válság még nagyobb károkat fog okozni. Mint mondta, az illegális bevándorlás eddig elsősorban biztonsági és kulturális fenyegetést jelentett Európa számára, most ez egy súlyos egészségügyi kockázattal is kiegészül, az ellenőrizetlen migrációs hullámok ugyanis rendkívül felgyorsíthatják a vírus terjedését.

(MTI)

Kép forrása: Szijjártó Péter Facebook-oldala

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
wrfri
2021. március 08. 09:46
Csakis Deutsch Tamás lép fel megfelelően a drogok ellen. Mind eltüntetni a saját orrában.
fatman
2021. március 08. 09:02
Nagyon jó!!! :))) Most,h nem vagyunk az epp frakcióban, ki merjük mondani az igazságot? :))) Csak így tovább
olajfa1
2021. március 08. 08:52
Brüsszel nem lép fel az ilyen eseményeket elkövetői ellen! Brüsszel azok ellen lép csak fel akik ezen jogellenességeket üldözik. Ezért Brüsszel a jogellenességet pártfogolja! Nem tudom, hogy az EU-nak az "Alaptörvényében" vagy "Alkotmányába" ez HOL VAN BELEÍRVA, HOGY A BŰNÖZŐKET NEM SZABAD ÜLDÖZNI?... Vagy netán nincs is "alaptörvénye" az EU-nak? AKKOR MEG MI ALAPJÁN DÖNTENEK A BÍRÁK???
még fokozza
2021. március 08. 07:43
Brüsszelt Gyurcsány irányítja. Most is ott van Marcival.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!