Sikeres a magyar oltási stratégia

2021. március 02. 08:21

A beoltottsági arányt tekintve Magyarország már a harmadik helyen áll az EU-n belül.

2021. március 02. 08:21
Deák Dániel
Deák Dániel

„Hazánk népességének közel 7 százaléka már be lett oltva. Mindez komoly eredmény annak fényében, hogy az EU vakcinabeszerzése továbbra is akadozik, a hazai baloldal pedig – Gyurcsány Ferenc pártjával az élen – rendszeresen a keleti vakcinákat támadja.

A nagyüzemi oltás azután indulhatott el Magyarországon, hogy a kormány látva az akadozó brüsszeli vakcinaellátást, már januárban megállapodott Oroszországgal és Kínával. Ennek köszönhetően Magyarországon lényegesen meghaladja az uniós átlagot a beoltottak aránya, ami a legfrissebb elérhető adatok alapján még mindig csak 5 százalék alatt van. Magyarországot Málta és Dánia előzi az unión belül.”

Összesen 31 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Belakiss
2021. március 02. 13:18
Fideszesek! Nem szégyellitek Deák Dánielt? Mert ha nem, az mindent elmond rólatok.
olajfa1
2021. március 02. 11:28
NA EZÉRT IS ŐRJÖNG Kreko Péter MEG ELVBARÁTAI!!! No meg ezért is mégjobban és mégmélyebben gyűlöljék a sikeres vírusellenes intézkedéseket!
szarcsi1
2021. március 02. 10:56
"Magyarországot Málta és Dánia előzi az unión belül.” Ezek szerint már dobogósok vagyunk átoltottság tekintében, megelőzve a leggazdagabb és legnagyobb EUs országokat.
holder
2021. március 02. 10:52
Arról is mesélj Dani, hogy a halálozási statisztikát tekintve pedig MÁR a 10.-ik helyen all Magyarország a világon.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!