Schiffer: A Kutyapártra fogok szavazni

2021. március 23. 22:59

„Jó, hát a gyógyíthatatlan hülyeséggel nem tudok mit kezdeni, mert nincs olyan képesítésem” – reagált Schiffer arra, hogy sokak szerint ezzel a Fideszt támogatja.

2021. március 23. 22:59
null

Az ATV vendége volt Schiffer András. Az LMP volt elnöke az Egyenes Beszédben elmondta, hogy méltatlannak tartja, hogy az ellenzék a halálos áldozatok számával kampányol.

A beszélgetés azonban nagyobb részt a 2022-es választásról szólt. „Intézménytiszteletre szükség van” – szögezte le Schiffer András Jakab Péter parlamenti performanszaira reagálva, hozzátéve, hogy reméli, a covid-válság pár hónapon belül lecseng, és a politika ezután nem fogja egy durva kampánnyal rombolni az emberek megviselt lelkét.

„Azért elég tréfás dolog, jogállam helyreállítását ígérni, hogy az intézménytisztelet minimuma sincs meg” – mondta Schiffer, aki a témában lapunknak is nyilatkozott.

A beszélgetés végén kiderült, kire fog szavazni az egykori politikus.

„Őszintén sajnálom, hogy a Kétfarkú Kutyapárt nincsen bent a parlamentben” – jelentette ki Schiffer, majd arra kérdésre, hogy a kutyákra szavaz-e, így válaszolt: „Természetesen”.

„Sokan azt fogják mondani, hogy ezzel a Fideszre szavaz” – vetette fel Szöllősi Györgyi.

„Jó, hát a gyógyíthatatlan hülyeséggel nem tudok mit kezdeni, mert nincs olyan képesítésem” – reagált Schiffer, aki szerint meg kell haladni az egybites Orbán vagy Gyurcsány-féle gondolkodást.

 

Összesen 253 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tevevanegypupu
2021. március 26. 23:39
Tényleg? Azt hittem az lmp-re..
zenebono
2021. március 25. 06:50
Tehát itthon nem találtál? Ezért ki felelős?
Jinx
2021. március 24. 20:31
Amikor a kognitív disszonanciára már a Kutyapárt a válasz. Nem lehet jó érzés, tényleg sajnálom.
Porkoláb Zsuzsa
2021. március 24. 19:47
Nem az észről volt híres komcsik serege, az sohse volt nekik. Lenyúlásban, ölésben, lopásban jeleskedtek ők és örökségül ezt hagyták, 56-os ölő vért viszi tovább leszármazóik, generációkon át, már sok idő eltelt, de ez nem múlt el, szívben, lélekben, vérben ez él, élteti sok ellenzéki. Vele együtt. Ez egy fő Fidesz meglátó szellemtől. Menni kell az úton, Fidesz vezetésnek, és gerincességgel, igazsággal, tehetséggel félresöpörni, mi nem az. Ez egy harc, Bécsben is csak a komcsik csinálják ezt, mint ősi komcsik itt. Revolverrel, fű alatti ölésekkel szerezték ők meg hatalmukat 56-ban, ezt most is folytatnák. Sátáni rendszer volt komcsi világ, és sátánná lett régi ellenzék??? Jellemben, erkölcsben elől kell járni, fényt hozni e sötét világba, ez a fő feladata ellenzéknek. FIDESZ PEDIG VEZESSE NÉPET, MENNYBE FEL.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!