Puzsér Berki feleségének: A férjednek már rég börtönben a helye!

2021. március 22. 07:20

A megmondóember szerint nem most lett itt összeesküvés, épp egy összeesküvés ér véget. Puzsér Róbert ezúttal Berki Krisztián feleségének üzent.

2021. március 22. 07:20
null

Ahogy a Mandiner is megírta, letöltendő börtönt kértek Berki Krisztiánra, mivel a celeb és főpolgármesterjelölt három éve büntetőfékezett luxusautójával. Azóta kiderült, hogy akár két és fél év letöltendőt is kaphat Berki, sőt, már újabb büntetőfékezéssel is gyanúsítják.

Puzsér Róbert a Youtube-on osztott meg egy videót, amelyben nem kímélte sem a celebet, sem Mazsit, Berki Krisztián feleségét.

Puzsér szerint Mazsi politikai összeesküvésekkel magyarázkodik és védi a férjét, ami egyszerűen tragikus. „Ilyenek lehetnek a szekták mélyén élő szerencsétlenek, akiknek kimosták az agyát” – fogalmaz Puzsér Róbert a videóban.

Összesen 63 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Vakfolt
2021. március 25. 16:17
Puzsenciónak eleven seb, hogy a sétiző faszsága senkit sem érdekelt, de ezt mért brekikikin veri le, az nem világos, cserébe érdektelen.
hopika
2021. március 24. 16:06
pontosan
amaurote
2021. március 23. 23:47
ha meg akarod állapítani magadról hogy egy felületes bulvárember vagy, egyszerű a módszer. ha puzsért bulvárembernek tartod, akkor te egy felületes bulvárember vagy, aki még valszeg buta is, de biztosan csordaimádó
RPéter10
2021. március 22. 22:44
https://www.youtube.com/watch?v=rupwexMfCoU
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!