Újabb büntetőfékezéses videót vizsgál a rendőrség Berki Krisztián ügyével kapcsolatban

2021. március 19. 18:54

Berki nem ismerte el, hogy ő lenne a felvételen.

2021. március 19. 18:54
null

Amint arról beszámoltunk, akár börtönbe is kerülhet Berki Krisztián korábbi Fradi-vezér, aki a 2019-es budapesti választáson főpolgármester-jelöltként is kipróbálta magát. Az ügyészség büntetőfékezés miatt kért letöltendő börtönbüntetést a celebritásra.

Az ügy legújabb fejleménye, hogy a Telex információi szerint a rendőrség egy újabb büntetőfékezést vizsgál, ami még nem köthető egyértelműen Berkihez.

A tavaly nyári felvételen az látható, hogy egy robogós szintén a harmadik kerületben, a Pusztakúti úton kihajt egy másik jármű elé, majd szándékosan lefékez előtte, hátrafordul és valószínűleg magyaráz is valamit. A motoros feltűnően hasonlít Berkire.

A videót készítő sofőr azzal a kérdéssel fordult a bpiautosok.hu-hoz, hogy megtudja, a robogós manővere büntetőfékezésnek számít-e, és mivel kitakarás nélkül tette, könnyű lesz kideríteni, hogy ki büntetőfékezett.

A Telex megkereste Berkit is, aki azt mondta, nem látta ezt a videót és most nem is tudja megnézni, mert „egy tanyán forgat, ahol nincs 4g”, tavaly nyáron pedig nem is volt itthon, három hónapot Cipruson töltött.

Összesen 50 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Paskai
2021. március 29. 18:17
Kár, hogy a robogóval nem ama buszsofőr előtt fékezett...
Vakfolt
2021. március 22. 12:21
"egy tanyán forgat, ahol nincs 4g”, tavaly nyáron pedig nem is volt itthon, három hónapot Cipruson töltött" "Weiner elvtárs ebédel, és szabadságon van, és a másik vonalon beszél."
cutcopy
2021. március 21. 09:02
Egyre nagyobb divat kikanyarodni balra a szemközti sávba..
Lion
2021. március 20. 21:37
Faszfej - mindig is az volt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!