Nacsa: Februárban a DK kapja a kamuvideós Korózs-díjat

2021. március 01. 14:10

A KDNP frakciószóvivője szerint a Gyurcsány Ferenc vezette ellenzéki párt oltásellenes álhíreket terjeszt.

2021. március 01. 14:10

A Demokratikus Koalíciónak ítélte februárban a „kamuvideós Korózs-díjat” Nacsa Lőrinc, a Kereszténydemokrata Néppárt frakciószóvivője annak érzékeltetésére, hogy Gyurcsány Ferenc vezette ellenzéki párt szerinte oltásellenes álhíreket terjeszt.

Nacsa Lőrinc hétfőn az MTI-hez eljuttatott videonyilatkozatában kiemelte: ez a díj azoknak jár, akik a legnagyobb álhírterjesztők, és akik támadják a védekezésben részt vevő szakembereket és  hatóságokat. Méltó díjazott volt korábban Szabó Tímea (Párbeszéd) és Hadházy Ákos (független) képviselő – mondta. Az elmúlt időszakban az oltásokkal és a vakcinákkal kapcsolatban egészen elképesztő mélységek tapasztalhatók a baloldalon. Gyurcsány pártja emberkísérletnek nevezte az orosz vakcinát és petíciót indított a kínai ellen, miközben ezek az oltóanyagok azóta is életeket mentenek meg – hangoztatta.

A DK-s Varga Zoltán hamisítottnak nevezte a keleti vakcinákat, képviselőtársa, Komáromi Zoltán pedig vitatkozna azzal, hogy az oltás jobb, mint a betegség – sorolta, megjegyezve: mindez Gyurcsány Ferenc tudtával és utasítására történt.

A februári kamuvideós Korózs-díjas nem lehet más, mint az oltásellenes Gyurcsány-párt. „Gratulálunk, és szégyelljék magukat!” – mondta Nacsa Lőrinc.

(MTI)

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
olajfa1
2021. március 01. 15:56
Végre egy díj amiért Kórozs Lajos ténylegesen megdolgozott... keményen!...
Sulammit
2021. március 01. 14:54
Nincs vita. Megérdemlik a díjat.
kunfia
2021. március 01. 14:51
A lopásnak vége,lejössz a VÁRból, A sok pályinkától erős vagy és bátor, Egy tolvaj párttárs az ánuszodba túr Nem tudod miért,de hagyod neki. Mer' elfogyott a türelmed már, Pedig szabadrablás ,szabad elvonulás Százhúsz éve hazánkban az volt a jó, A császár ezért kötelet adott. 8óra lopás,8óra tolvajlás,8óra urizálás, 8óra lopás,8óra tolvajlás,8óra urizálás. https://www.youtube.com/watch?..
Világlátó
2021. március 01. 14:50
Ahogy nő azok száma (több ismerősöm van) akik megkapták az oroszt, vagy kínait és semmi különös mellékhatást nem tapasztaltak, úgy porlik szét a balliberális halálkampány. A másik pedig, hogy azzal, hogy az oltás ellen uszítanak a moslékosok, a nyitást késleltetik. Szóval: hajrá moslék, nyomjátok a halálkampányt!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!