Kovács László idősek otthonába került

2021. március 31. 09:05

A volt külügyminiszter nem válaszolt arra, hogy miért hagyta el az otthonát.

2021. március 31. 09:05
null

Kovács László, az MSZP egyik alapítója és volt külügyminiszter idősotthonba került – írta meg a Blikk. A bulvárlap megkeresésére a hírt Kovács is megerősítette, de nem árulta el, hogy miért hagyta el az otthonát.

Megfelelő körülmények között él

A Blikk értesülései szerint a volt politikus egy több mint egymillió forintba kerülő apartmanban él, amelynek a további bérleti díja körülbelül 160 ezer forint. A szállás egyébként egyágyas, fürdőszobás és hozzá napi háromszori étkezés is jár. Emellett takarítanak, mosnak, vasalnak rá sőt, be is vásárolnak neki.

A fentiekhez társul még pár plusz szolgáltatás is, természetesen többletköltségért, mint például a fodrász, vagy a manikűr.

Hosszú karrier áll mögötte

Kovács László az MSZP egyik alapító tagja, illetve egykori elnöke is, aki tizennyolc éven keresztül volt országgyűlési képviselő. Politikai pályafutása során külügyminisztere volt a Horn-, Medgyessy- és Gyurcsány-kormánynak is.

Miniszteri pályafutását követően az Európai Bizottságban vállalt pozíciót, ott adó- és vámügyi biztos lett. 2010 után újra vállalt egy országgyűlési képviselői ciklust, illetve közben a szocialista párt alelnökeként is működött.

Kovács 2014-ben már nem indult többé politikai pozícióért.

Kép forrása: MTI / Koszticsak Szilárd

Összesen 113 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gonterl
2021. április 03. 16:22
Egy öregember visszavonul úgy, ahogy megteheti. A múltja már mögötte van, azzal pedig ami előtte van nem akarja szeretteit terhelni.
Paskai
2021. április 01. 12:47
Lehet, hogy a pinológusé az otthon és így reklámozza a csóróbb komcsiknak. A besúgó, a kommunista és a ringyó mindig cseles.
Krupp Skya
2021. április 01. 06:57
A kép szövege: -Kovács elvtárs ilyen fiatal feleséget választottál magadnak? Ez biztos megfog csalni. -Inkább vagyok benne egy jó üzletben tiz százalékkal, mint egy rosszban százzal!
Szerencsi Veronika
2021. április 01. 00:09
Egymilliós??? olyan nincs! Valaki hazudik. Például a Normafa idősek otthona már 10 évvel ezelőtt is 12MILLIÓ-ba került - csak a beugró! Csömör, Csobánka 7 millió!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!