Konok: Nagyságosék még a velőt is kiszopogatnák egymás csontjaiból

2021. március 27. 09:53

A publicista szerint a túlterheléses támadás tréfás magyarázat, aztán kicsit elkalandozik.

2021. március 27. 09:53
null

Gyurcsány Ferenc mellett Konok Péter is megkérdőjelezi azt a tényt, hogy túlterheléses támadás érte a vakcinaregisztrációs oldalt.

„Tréfás ez a magyarázat, hogy az oltásregisztrációs információs (ációs, kációs, hosszú vakációs) oldal »túlterheléses támadás« áldozata lett. Túlterhelte a sok érdeklődő. Pedig jó kis oldal lenne amúgy, ha nem akarná a plebsz csak úgy használni. Tulajdonképpen ez a baj az országgal. Túlterheljük. Mindenféle igényeink vannak, hol betegek leszünk, hol megöregszünk, meghalunk és megszületünk, írni-olvasni tanulunk, szaporodunk, eszünk” – mondja meg a megmondó.

Aztán Konok áttér metafizikai síkra: „Egyáltalán: létezünk. Ott lubickolunk a Balatonban, mintha a miénk lenne. Elszívjuk az urambátyámok elől a jó hegyi levegőt. Gombát szedünk, sétálgatunk a vadászterületeken. Nagy pofánkba kicsinyeljük a zsömlét. Igényekről, jogokról, elvárásokról szövegelünk. Vagyunk. Pedig milyen rohadt jó kis ország lenne ez, ha létezésünkkel túl nem terhelnénk. De akkor egy hét alatt felzabálnák egymást a nagyságosék, még a velőt is kiszopogatnák egymás csontjaiból” – zárja eszmefuttatását Konok Péter.

Kép forrása: Konok Péter Facebook-oldala

Összesen 75 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
mitfizetsky
2021. március 28. 14:02
Az arcszorzetén ott a heti etlap. Undoríto ez a mocskos pofa.
Kekec54
2021. március 28. 08:45
Heller Áginéni után jó lenne ha ti is lubickolnátok b+, nem kéne a Balatonig menni, nektek itt a Duna. Rohadt prolik.
nemecsekerno_007
2021. március 27. 18:24
Ezt az ótvar prolit. Kár volt az ilyet közpénzből taníttatni. Inkább egy tehetséges cigánygyereket kellett volna.
kisatilla
2021. március 27. 17:44
Konok, te koszladék hobó! Kezdd el önként a népességcsökkenést, magaddal. Légy példamutató, hogy a többi silány lélek kövessen.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!