Kocsis Máté: A magyar lakosság több mint 10 százaléka már megkapta a vakcinát

2021. március 08. 19:43

„Összesen 1 millió 2 ezer 714 embert oltottak már be koronavírus ellen. Legfőbb ideje, hogy a baloldal bocsánatot kérjen a sok hazugságért és lejáratásért” – írta Kocsis Máté.

2021. március 08. 19:43
null

„1 millió 2 ezer 714. Ennyi volt ma délelőtt a beoltott magyarok száma” – írta közösségi oldalán Kocsis Máté. Hozzáfűzte, ez a lakosság több mint 10 százalékát jelenti. „A járványnak csak a védőoltás vethet véget, ezért is fontos, hogy

– fogalmazott a politikus, arra utalva, hogy a magyar kormány a „brüsszeli bürokrácia útvesztőit” kikerülve más forrásokból is oltóanyag után kutatott. 

– írta Kocsis Máté.

Hangsúlyozta: „abba pedig belegondolni is rossz, mi lenne, ha Gyurcsányékra hallgatnánk. Ha engedtünk volna nekik, akkor még mindig azt várnánk, hogy Brüsszel talán egyszer majd esetleg intéz valamit.”

Kocsis Máté eredeti, teljes bejegyzését az alábbiakban tekintheti meg:

Nyitókép: MTI/Rosta Tibor

 

Összesen 166 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Bergengócián
2021. március 09. 09:05
Ezt a hozzászólást @wonderingsoap-al kapcsolatban írom. Idézet tőle: "Három hét, és a nap ihalálozás 400-500 fő körül lesz. Nem én találom ki, nálam okosabb statisztikusok a covid19.healthdata.org-on. Nézd meg az előrejelzést Magyarországra. Megdöbbenni szabad." Nos amire fel szeretném hívni a figyelmet a következő: Ha Gyurcsányék képesek voltak tollba mondani az amerikai külügy Magyarország politikáját - már pedig megtették - akkor egy statisztika meghamisítása gyerekjáték nekik. VIGYÁZAT! Soha ne becsüljétek alá Gyurcsány Ferencet. Nagyon veszélyes, bármire hajlandó és jó kapcsolatai vannak.
olajfa1
2021. március 09. 08:35
Sajnálom, hogy a szakemberek még október-novemberben is a "gyógyszerek hatásosságában" bíztak és nem a vakcinákban és annak felgyorsításában és elterjesztésében!!! Mondom... MÉG A "SZAKEMBEREK" IS!!!...
Rocktoberi
2021. március 09. 06:49
A moslékkoalíció politikusaira is igaz a régi mondás ami a komcsikról szólt. A kommunista ha kinyújtja a kezét akkor lop, ha kinyitja a száját akkor hazudik.
MerivaD
2021. március 09. 06:13
Nem baloldal és nem fog bocsánatot kérni. Nem szokott.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!