Kocsis: A baloldal felelős azokért, akiket lebeszél az oltásról

2021. március 31. 16:17

A Fidesz frakcióvezető-helyettese nyílt levelet írt az ellenzéknek.

2021. március 31. 16:17
null

Korábban mi is szemügyre vettük, hogy oltásellenes-e a baloldal, most Kocsis Máté nyílt levelében kéri számon az ellenzéket.

„A baloldaliak hónapok óta azon ügyködnek, hogy elbizonytalanítsák az embereket az oltásokkal kapcsolatban, petíciót indítottak a vakcinák ellen, és kamu hírekkel támadtak szinte mindent a járvány elleni védekezés közben. Oltásellenes kampányukat a regisztráció szétverésével kezdték, majd meghazudtolták az engedélyezésben részt vevő szakembereket, támadták a beszerzést, a Gyurcsány-párti polgármesterek pedig odáig süllyedtek, hogy elzárták a helyi emberektől az oltóanyagot.


Egész Európában nálunk lett eddig beoltva a legtöbb ember, mert a kormány már az első pillanatban bátor és jó döntést hozott, amikor nem várt az ügyetlenkedő brüsszeli beszerzésre. A TASZ pedig hiába nyávog, a Telex.hu újságírója pedig hiába ferdít, és hiába mosdatja a Soros-féle álcivil szervezetet, ugyanis az teljesen elfogadhatatlan, hogy a migránsok előbb kapjanak oltást, mint a magyarok. Márpedig a TASZ a levelében ezt javasolta. Hát ne kapjanak. Szégyen és bűn, amit a baloldal és a propagandasajtója hónapok óta művel” írja levelében a politikus.

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Krupp Skya
2021. április 01. 10:02
A baloldalnak érdeke a minél több halott, rá akarnak játszani a Szovjet bal oldal 70 millió halottjára és ehhez semmi mást nem kell tenniük csak lebeszélni az embereket az oltásról, mert aki meg marad annak jó lesz csak még az nincs kidolgozva nekik, hogy ha mindenki meg hal, kitől fognak elvenni, a Vágó Pista bácsitól, Körmös Bauertől?
kerekperec
2021. április 01. 01:30
Kérdés; hogy jutott ilyen katasztrófális helyzetbe a Magyar egészségügy ? MOK írja; A népességarányos halálozási mutatókban napok óta elsők vagyunk a világon, a kórházi osztályok túlnyomó része már COVID-osztály, az intenzív osztályok sokszoros terhelés alatt vannak, a műtők leálltak, az ott lévő lélegeztetőgépeken is már COVID-betegek küzdenek az életükért. A vezényelhető egészségügyi dolgozók elfogytak, a kórházak önkénteseket keresnek a kórházi munka segítésére. Felelet; az enyves kezű, fideszesek elbugázták a dohányt amit a liberális, jószívű nyugati adópolgárok adtak a fenntartására ! Ma, ez a disznófejű O1G, ki állandóan a liberális nyugattól lejmol, manapság éjjel - nappal azon handabandázik, hogy elterelje a jó Magyar nép figyelmét erről a kellemetlen tényről. Disznófejű O1G, vörös báró, volt Kommunista Titkár, ugye ebben nagyon jártas, - a taknya !
széki lassú
2021. március 31. 17:52
Tessék kimutatni név nélkül, eddig hányan haltak meg, akik regisztráltak majd visszautasították a kínai, vagy az orosz vakcinát. Amíg ez nem történik meg, addig Gyurcsányék bátran folytatják a keleti vakcinák elleni kampányukat.
rovan
2021. március 31. 17:34
Amit ők sem csináltak volna jobban, hanem csak rosszabbul.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!