Íme az országok, akik szerint laborszökevény lehet a Covid-19

2021. március 31. 13:16

Az aláíró országok azt szeretnék, hogy átlátható és független vizsgálat állapítsa meg a Covid-19 vírus tényleges eredetét.

2021. március 31. 13:16
null

Az Index ír arról, hogy 14 ország szignózta azt a közös állásfoglalást, amely rögzíti, hogy – bár az aláírók továbbra is elkötelezettek a közös munka mellett az Egészségügyi Világszervezet (WHO) szakértőivel – a szervezet friss jelentését a Covid-19 vírus eredetéről erős fenntartásokkal kezelik, és új vizsgálatot kérnek. Hozzátették: a laborszökevény vírus elméletét ugyanakkor nem tartja kizárhatónak a nagy presztízsű Amerikai Járványügyi Központ (CDC) volt vezetője és maga a WHO elnöke sem.

Az aláíró 14 ország:

Egyesült Államok, Ausztrália, Kanada, Csehország, Dánia, Észtország, Izrael, Japán, Lettország, Litvánia, Norvégia, Dél-Korea, Szlovénia, Egyesült Királyság

A hírek szerint ők közösen azt szeretnék, hogy átlátható és független vizsgálat állapítsa meg a Covid-19 vírus tényleges eredetét, elsősorban azért, hogy a jövőben el tudja kerülni a világ a hasonló járványokat, vagy legalább is jobban felkészülhessen rájuk, írják. Az portál hangsúlyozza: az aláírók részéről többen nyilatkoztak már arról, hogy

meggyőződésük szerint a kínai hatóságok blokkolták és késleltették a szakmailag alapos feltáró munkát

a vuhani helyszíneken.

Fotó: MTI

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
confitür
2021. április 01. 05:18
Ez nem természetes vÍrus meg nem laborszökevény, hanem egy biológiai fegyver amit tudatosan, előre tervezetten,és a szervezetten vetettek be. Ezzel minden politikus tisztában van, de a hatalmi viszonyok megoszlása és az ebből következő protokoll miatt nem hozzák nyilvánosságra a valós álláspontjukat. Az is teljesen világos, hogy kik a fegyver tulajdonosai, és mi a céljuk.
kata56
2021. március 31. 15:40
Nem mintha nem enné meg, Ázsiában mindent megesznek...de nem attól lettünk virusosok.
kata56
2021. március 31. 15:39
De azér emlékezzünk. A spanyol náthát(influenza) is texasi katonák hozták át Spanyolországba, majd innen terjedt szét Európában... Hát most nem ide hozták, hanem...mondjuk V8uhanba.(is :D:D:D). Ez is egy elvileg reális verzió. A denevértmegetteazember verzió hazugság.
BandiMandi
2021. március 31. 15:32
Ezek az országok /szlovénokat csak zavarásul írták be/ akik Irak 2-t szerveznek Mianmárban. Még egy kicsit vacilálnak a tömegpusztító fegyver kitalálásával. Javaslom a piócákat.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!