Homonnay Gergelyt is kiakasztotta Jakab Péter szivárványcsaládos megjegyzése

2021. március 09. 12:56

A Jobbik elnökének megjegyzése a DK-közeli influenszernél is kivágta a biztosítékot.

2021. március 09. 12:56
null

Mint ismert, Jakab Péter a Telexnek adott interjújában beszélt arról, hogy a „család az család” kampánnyal kapcsolatban konzervatív az álláspontja, kiemelve, hogy soha nem fog azért küzdeni, hogy egy gyereknek három apja legyen.

A Jobbik nem támogatja a szivárványcsaládokat. Én meg akkor nem támogatom a Jobbik jelöltjét az előválasztáson. Ennyire egyszerű”

– kommentálta Jakab Péter állásfoglalását Homonnay Gergely közösségi oldalán. 

A DK-val szimpatizáló influenszer mellett Fekete-Győr András is kritikával illette a Jobbik elnökének nyilatkozatát, mint mondta, „Jakab Péter álláspontja bántó és helytelen”.

Nyitókép: MTI / Balog Zoltán

Összesen 77 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Crusader
2021. március 11. 15:33
Homonnay mikor döglik bele az Aids-be ? Rohadt szifiliszes buzi.
ksara
2021. március 11. 09:39
Jakabékban pont ez a leggusztustalanabb. Persze, hogy nem hisz a háromapás családban - mint a túlnyomó többség-, de ha ez a kérdés realizálódik jogi értelemben, simán meg fogja szavazni a kurva posztja megőrzéséért. Ez a kijelentés csak a megmaradt pár debil jobbik szavazó megnyugtatására szolgál, hátha nem értik meg a szó és a tett közötti ellentmondásokat. És a libcsik el fogják nézni neki, mert Bojleréknak is kell az a pár debil. Ez csak egy megtervezett, leegyeztetett cicaharc. Majd később ezt is megbánja, oszt jónapot.
Megtalálta
2021. március 10. 21:20
Az, hogy csak egy macskás buzi még hagyján, de hogy Ferit szopja...
keltafan
2021. március 10. 20:04
Így, hogy Homonnay nem támogatja Jakabot +1 érv, hogy én szimpatizáljak vele... :)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!