György István: Az eddig regisztrált idősek több mint felét már beoltották

2021. március 17. 13:15

A következő héten főként a regisztrált idősek oltására koncentrálnak, mintegy 276 ezer idős oltására elegendő vakcina van.

2021. március 17. 13:15

Folyamatosan és ütemesen zajlik az oltás, az eddig regisztrált idősek több mint felét már beoltották – közölte a Miniszterelnökség területi közigazgatásért felelős államtitkára, az országos oltási munkacsoport vezetője a koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs online sajtótájékoztatóján szerdán.

György István elmondta: már 1 397 342 embert beoltottak, összesen több mint 1,8 millió oltást beadtak. Az ellenzék által sokat bírált oltási program az egyik legsikeresebb az EU-ban – hangsúlyozta. A következő héten főként a regisztrált idősek oltására koncentrálnak, mintegy 276 ezer idős oltására elegendő vakcina van. Emellett a védekezésben résztvevő katonák, rendvédelmi dolgozók, illetve egészségügyi dolgozók, medikusok is több tízezer oltást kapnak meg – tette hozzá.

„Ismételten kérjük a baloldali polgármestereket, hogy ne botránypolitizálásra fordítsák az energiájukat, hanem az érdemi segítségre! A háziorvosok munkáját és kitartását ezúton is köszönjük, komoly szerep hárul rájuk az oltásban” – mondta az államtitkár.

(MTI)

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
antioxi
2021. március 17. 15:49
Minél előbb oltsák el a vakcinákat !!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!