Fekete-Győr Földi-Kovácsnak: Nekem önnel semmilyen tervem nincsen

2021. március 18. 20:38

A Momentum miniszterelnök-jelöltjét a 2006-os eseményekről, a vállalkozói réteg „fidesztelenítéséről” és a „propagandisták” eltiltásáról is kérdezték a Hír Tv-ben.

2021. március 18. 20:38
null

Fekete-Győr András a Hír Tv Magyarország élőben című műsorának vendége volt. Szó esett korábbi kijelentéséről, miszerint eltiltaná foglalkozásuktól a propagandistákat, a vállalkozói réteg „fidesztelenítéséről”, és a 2006-os eseményekről is. 

Az interjú elején Fekete-Győr András a járványügyi intézkedésekkel kapcsolatban elmondta, hogy mit tenne, ha ő lenne Magyarország miniszterelnöke. „Azoknak a családoknak, akik most otthon vannak a gyerekeikkel 100%-os  bértámogatást adnék” – mondta Fekete-Győr.

„Velem mi a terve?” – tette fel a kérdést többször Földi-Kovács Andrea műsorvezető a Momentumos politikus azon kijelentésével kapcsolatban, miszerint

eltiltaná foglalkozásuk gyakorlásától az általa propagandistának tartott jobboldali újságírókat. 

„Nekem önnel semmilyen tervem nincsen, ha és amennyiben Magyarország bírósága azt találja meg akár Önnel, akár bárkivel kapcsolatban, hogy szándékosan, valótlan tényeket állít akkor azt majd a bíróság el fogja tudni dönteni” – válaszolt Fekete-Győr.

Kiderült, hogy a miniszterelnök-jelölt Polt Péternél vizsgázott korábban büntetőjogból az ELTE-n. „Polt Péter biztosan elégtelent kapna arra a munkára, amit legfőbb ügyészként végez” – mondta a Momentumos politikus. Az interjú végén Fekete-Győr füstgyertyás támadásával kapcsoltban szóba került a 2006-os tüntetés, amelynek kapcsán azt mondta:

„Ott mindkét térfélen szerintem nagyon sok hiba el lehet követve, míg én egyébként a tüntetőkkel voltam.” 

A teljes beszélgetést itt tekinthetik meg:

Kép forrása: YouTube

Összesen 197 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
józan paraszti ész
2021. március 22. 10:45
fegyőrnek egyetlen nővel sincs semmilyen terve.
vajda
2021. március 22. 06:07
Ezzel a médiakurvával normális embernek semmilyen terve nem is lehet.
Vakfolt
2021. március 21. 14:09
"Nekem önnel semmilyen tervem nincsen" Ez a lárva nem is igazi férfi.
szarcsi1
2021. március 20. 22:15
Momentumosnak lenni szégyen.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!