Egyre alacsonyabb a koronavírusos betegek átlagéletkora

2021. március 14. 19:02

2021. március 14. 19:02

Egyre alacsonyabb a koronavírus-fertőzöttek átlagéletkora – közölte Rusvai Miklós víruskutató vasárnap az M1 aktuális csatornán.

A kutató szerint ez egyrészt azért van, mert a vírusmutánsok fertőzőképessége erősebb, másrészt pedig azért, mert az idősek többsége az oltással már védettséget szerzett. Rusvai Miklós arról is beszélt, hogy az első oltás után három héttel, oltóanyagtól függően, 60-90 százalékos védettség érhető el, ezért ki lehet tolni a két oltás közötti időtartamot. Kijelentette: az oltóanyagok veszélytelenek, és védelmet nyújtanak a betegség súlyos lefolyása ellen.

(MTI)

Összesen 77 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Búvár Kund
2021. március 15. 08:10
Nálunk tegnap is szülinapi bulit tartottak az utcában egy 1 (!) éves kislánynak. Voltak vagy huszan kb., apa,anya, oltástagadó nagymama, unokatesók, keresztszülők, szomszédok, szólt s mulatós, folyt a sör, bor, pálinka. Szívták a bagót, főtt a bográcsos..maszk senkin. Átlagéletkor 30-40 között.
Jason Bourne
2021. március 15. 06:00
Tegnap délután sétáltunk egyet, a park tömve, maszk alig pár emberen, az egyik padnál 3 fruska piknikezett, járt körbe az üdítő, meg a csipsz. Nem kell csodálkozni a járvány durvulásán.
zara
2021. március 14. 23:22
konkrétabban mennyi az annyi? ennek igy propaganda szaga van... 'oltóanyagok veszélytelenek' mondd azoknak akik belehaltak vagy ... https://childrenshealthdefense..
mer-kell
2021. március 14. 22:19
Nem leszek népszerű, de miért a 96 évesekkel keztük az oltást? Miért nem azokat oltották először akik Nap mint napdolgoznak? Miért nem azoknak adunk esélyt akik fiatalok és még Érhetnének jó sokáig? Miért pont ők maradnak a végére? Magyarázza már el ezt valaki!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!