A DK-s Nagy-Huszein Tibor is beadatta magának a Szputnyikot

2021. március 12. 16:22

A pártelnök, Gyurcsány Ferenc azonban még ma reggel is csak az EU által engedélyezett vakcinával való oltakozásról írt.

2021. március 12. 16:22
null

Tegnap megkaptam a második Szputnyik V oltást. Az első előtt megkérdeztem négy tekintélyes orvos ismerősömet, mind azt mondta, jó lesz, nyugodtan fogadjam el. Én nem értek hozzá, hiszek az orvosoknak – számol be közösségi oldalán Nagy-Huszein Tibor, a Demokratikus Koalíció Csongrád-Csanád megyei politikusa.

Mindezt úgy, hogy reggel Gyurcsány Ferenc azt írta, a DK-sok az EU által engedélyezett vakcinával oltatják majd be magukat – márpedig az orosz vakcina uniós szerv általi jóváhagyása még elég távolinak tűnik.

Kíváncsian várjuk, meddig lesz elérhető Nagy-Huszein posztja, mikor szedetik azt le a pártközpontból és vajon meddig maradhat ezután a szentségtörés után a párt tagja – jegyzi meg a posztot kiszúró Pesti Srácok.

Nyitókép: Nagy-Huszein Tibor Facebook-oldala

Összesen 41 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Highlander07
2021. március 13. 18:56
Jól tette.
néhai Ch.Pilot
2021. március 13. 11:19
Hogy vinné fel a világűrbe!
Vallasz Vilmos
2021. március 13. 08:39
Mi a helyzet Beyonce-val?
Magnólia
2021. március 13. 07:46
...Az első előtt megkérdeztem négy tekintélyes orvos ismerősömet, mind azt mondta, jó lesz, ..... Miért nem a párttitkárodat kérdezted, hiszen olyan sokan hallgatnak rá, igaz nem sok tekintélye van. Vagy idős vagy, vagy krónikus beteg, vagy protekciós. Ma korrupciónak hívják ami régen protekció volt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!