Arató Gergely Jakab Péternek: Ne szavazhasson, aki soha nem élt itt

2021. március 09. 17:10

A külhoni magyarok elleni kirohanását a Jobbik elnökének címezte a DK-s politikus.

2021. március 09. 17:10
null

„Olvasom, hogy Jakab Péter szerint az ellenzék »nagyjából egyetért« azzal, hogy nem lehet elvenni a határon túli kettős állampolgárok szavazati jogát” – kezdi bejegyzését a DK politikusa, Jakab Péter Telexes interjújára reagálva. Sietve hozzáteszi, hogy a DK ez alól kivételt képez.

– írta bejegyzésében Arató Gergely. 

„Nem baj, ha Jakab Péter vagy bárki más azt gondolja, hogy igazságos olyan emberek kezébe adni a döntést a haza sorsáról, akik soha nem éltek itt, nem itt nevelnek gyereket, nem itt fizetnek adót, és semmilyen formában nem viselik a döntésük következményét” – tette hozzá.

Arató Gergely kiemelte azt is, hogy „nem kell úgy tennünk, mintha mindenben egyetértenénk”.

Nyitókép: MTI/Bruzák Noémi

Összesen 125 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
flesh ripper
2021. március 11. 07:56
Mennyi elaljasodott figura van a Moslék-Böszme-pereputtyban!
Lacko66
2021. március 10. 18:42
Arató képzeld nekünk nem mindegy,hogy ki van a kormányrudnal.Apám 6-éves ko ráig magyar állampolgár volt .Olyan debilek végett olyan a világ ,amilyen mert ilyen barmok is pofázhaznakk.Ti még az anyátokat is eladnatok.Nagy az Isten állatkertje
ksara
2021. március 10. 16:13
Akikről beszélünk, azok mindig "itt" éltek. Akaratuk ellenére lettek az elődeik más ország állampolgárai. Nem elhagyták a hazájukat.
szürkeSzarvas
2021. március 10. 13:03
Nem lehet kibeszélni a sorból-a Fekete főtözstöl megtanultuk. A Jákóbot orbavágta a DáKós zsidó-az ő nemzetellenes "narrativájuk" az érvényes a moslékban. Ami gáz. Nagyon gáz. :)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!