A büntetőfékezés után még a palack is repült – VIDEÓ

2021. március 29. 16:42

A nem mindennapi eset az M3-as autópályán történt.

2021. március 29. 16:42
null

„Egy gyöngyszemet osztanék meg veletek, ami ma történt velem az M3-as autópályán. Nem tartottam be neki, egyszerűen csak vélhetően lassan húzódtam le. A büntetőfék mellett még egy 1,5 literes műanyag flakon is kiesett »véletlenül« a kocsijából, amit alig bírtam kikerülni. Majd az előtte menő autót jobbról, a leállósávról előzte meg” – írta a megtámadott sofőr a bpiautosok oldalának.

Összesen 37 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
jóember
2021. június 14. 17:02
Ezt a dobálós barmot remélem alapoasan megbírságolják, ez tisztán közveszély okozása volt. Ilyet nem tehet senki büntetlenül, akármennyire is fel van háborodva. A lassan (135) előzők engem is fel todnak mérgesíteni, rendszerint ezeket követi úgy 5-6 feltartott másik autó mind féktávolságon belül, kész horror, egy 140-el robogó veszélyhelyzet. Autópályán legalább 150-el kell előzni, aztán vissza a jobb oldalra, ez a legbiztonságosabb.
fractalized.bitstream
2021. március 29. 20:35
A mercis büntetést érdemel, mert ez akár gyilkossági kisérlet is lehet. Kérjük a fejleményekről is tájékozntatni.
formaegy
2021. március 29. 20:18
Bizony az M3-as autópályán nem egyedi eset amikor a palack repül. Gyalázat amúgy ami az M3-as-on folyik. A versenyszerű száguldás nem egyedi eset, és ha valaki mer rendesen vezetni, és a barom száguldó ezért lassításra kényszerül (tanuja voltunk mert éppen utána mentünk, és láttuk, hogy hogyan mutatott be a rendesen közlekedő autósnak) - a jobbik eset, csoda, hogy nincs naponta halálos baleset - majd arra lettünk figyelmesek, hogy elhúz mellettünk megint az az elmebajos és egy flakkont a "rendesen vezető autóhoz vágta, ami majdnem bennünket is elkepott. Hamar kiderült, hogy ez az elmebeteg bevárta az őt "lassításra" kényszerítő autót a legközelebbi benzinkutnál, majd szépen utánaeredt, és már repül is a palack! Na ilyen alajs emberekkel van tele az autópálya, és ezeknek az embereknek van a zsebében a jogosítvány! Büntetés? Hagyjuk!
bpe
2021. március 29. 20:15
jó, 0:50-nél a megengedett max. 130as autópályatempó hótiszta sofőrünknél a belső sávban már 141km/h! utána kezd kissé lassítani/lehúzódni. persze a ML-es meg egy MLetes barom, 2ségtelen.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!