Ungár Péter: Fekete-Győr András alkalmatlan

2021. február 24. 17:40

Az LMP szerint alkalmatlan miniszterelnök-jelöltnek Fekete-Győr András – mondta az ATV Start vendégeként Ungár Péter, az LMP országgyűlési képviselője.

2021. február 24. 17:40
null

Az ATV Startban kérdezték Ungár Pétert arról, hogy milyen miniszterelnököt és milyen programot tudnának támogatni a 2022-es választásokon. „Mi, mint zöld párt hisszük és tudjuk, hogy neoliberális gazdaságpolitikának nem a liberális gazdaságpolitika az ellenszere, hanem a szolidaritáson alapuló, zöld fordulat” – írta a Facebookon.

„Az ellenzéken belüli ideológiai viták helye az előválasztás, ahol egy zöld párt és egy neoliberális párt között magától értetődőek a viták” – mondta Ungár Péter. Fekete-Győr Andrást markánsan bírálta például az állami vállalatokból alkotott részvénycsomag ötletét életszerűtlennek és légbőlkapottnak tartja, és általában véve zavarosnak tartja a Momentum programját. Ungár Péter egy markánsan baloldali gazdaságpolitikai fordulatot szorgalmaz, ami ellentmond Fekete-Győr András neoliberális elképzeléseivel. 

Összesen 81 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Magicus
2021. március 01. 14:46
Petike azt gondolja magáról,hogy ő tényező,pedig csak egy sima narcisztikus buzigyerek aki belehalna abba ha nem szerepelhetne!
Vakfolt
2021. február 27. 18:30
"Ungár Péter egy markánsan baloldali gazdaságpolitikai fordulatot szorgalmaz, ami ellentmond Fekete-Győr András neoliberális elképzeléseivel" De hát gior-negrescu programja atombalsi, ennél még van baloldalibb "fordulat"? A fidesz amúgy hihetetlenül szociális gazdaságpolitikát visz, ezt nem nagyon lehet balcsibban űberelni..
TMATMA
2021. február 26. 00:05
Fekete Győr alkalmatlan? IS!
gyaloggos
2021. február 25. 16:16
AZ A PROBLEM a GYURCSÁNYI ÖSSZEVISSZASÁG miniszterelnök-jelöltjei között, hogy mindegyik totálisan alkalmatlan miniszterelnöknek, mint ahogyan OSTOBA ELLENZÉK totálisan aLKALMATLAN AZ ORSZÁG KORMÁNYZÁSÁRA! így VAN EZ, és nincsen másképp! AMÚGY nagyon szomorú, hogy nincs egy normális párt az ellenzék soraiban!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!