Jókorát zsidózott Uj Péter egy korábbi körlevelében

2021. február 24. 18:30

Nem emlékszik pontosan a levélre, de azt olyanoknak írta, akik őt ismerik és tudják, hogy „nagyon sok mindenből hajlamos viccet csinálni”.

2021. február 24. 18:30

Egy névtelen feladónak köszönhetően a PestiSárcok birtokába került egy levelezés, amely a lap 2005-ös belső munkamegbeszéléseit tartalmazza – írja a portál.

Uj Péter, az Index akkori főszerkesztője, az egyik ilyen körlevélben meglehetősen rendhagyó módon ad kollegáinak feladatot. A Medgyessy-éra késői időszakában a Tilos Rádió folyamatos konfliktusban állt az egyébként MSZP-s vezetésű Országos Rádió- és Televízió Testülettel (ORTT). Az intézmény többször el is hallgatta a rádiót.

Az egyik ilyen szankciót követően a felháborodott Uj Péter beosztottjai figyelmébe ajánlotta Barcs Miklós (Flash punkzenekar frontembere) az ORTT vezetőinek címzett válaszát, mely szerint: 

„Térdre nyilas pucsíttani,

Se..enbüntet fityma rabbi!

Tennap hallottam (m)értékadó judeopata körökben, hogy ez a sza.osku..a bácsfi dijána is kok zsidó, mint a szabóalby, se..enburgerrul maggyarosittott! zsidó nemzsidó, ba….ttronda gusztustalan csótány, 1 kiló kokóval se tunnám korpásongyalázni, még ha úgy pucsítana is, mint a szálasi akasztása közben ez a tény pediglen politikailag incorrect! (…)”

 

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ThunderDan
2021. február 24. 20:05
Ah, a nagybetűs Toleránsok, Progresszívek...
annamanna
2021. február 24. 20:04
"Deutsch szerint ugyan Magyarországon is lehetne "ACÉLOSABB" a sajtószabadság" (kiemelés tőlem) https://telex.hu/belfold/2021/02/24/deutsch-tamas-media-sajtoszabadsag Deutsch Tamás ideálja az "ACÉLOS" sajtószabadság.
Szuverén maffiaállam
2021. február 24. 19:41
Jókorát zsidózott a mandiner. Megosztotta Uj Péter körlevelét, aki megosztotta Barcs Miklós dalszövegét.
ZolieM
2021. február 24. 19:18
Majd kap az örök elhatárolodóktól! Ja, nem...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!