Szél: Eltűnt az országból a szakszerűség

2021. február 06. 07:26

A volt LMP-s társelnök szerint csak néhány ellenzéki politikus törekszik rá.

2021. február 06. 07:26
null

Az ATV Egyenes Beszéd című műsorának vendége volt Szél Bernadett, akihez eljutottak dokumentumok az oltási tervről. „Közérdek lenne, hogy ismerjük a tervet” – kezdte az LMP volt társelnöke. Ismert: Müller Cecília azért nem adta ki a részleteket, mert azok egy jövőbeni döntés alapjául szolgálhatnak.

Aztán a műsorvezető szavaiból kiderült: semmilyen „botrányos” része nincs a megszerzett oltási tervnek.

„Nagy baj ebben az országban, hogy a tényszerűség és szakszerűség eltűnt a politika mindennapjaiból. Van, aki törekszik rá, ellenzékben több ilyen politikust is látok, a kormány részéről azonban a propaganda vette át az uralkodó szójárást” – mondta Szél, aki szerint elképesztő, hogy a kormány „ledöfni” akarja a vírust.

Ezután témát váltottak, és a Navalnij-ügy került szóba.

Szijjártó Péter szavai szerinte „huszadrangú dolognak” minősítették az Oroszországban történteket, „holott ez nem az”. A képviselő úgy véli: rossz fényt vetett Magyarországra, hogy a magyar külügyminiszter nem írt alá egy,  az orosz tüntetők melletti kiállást kifejező EU-s dokumentumot.

Szél szerint a világ demokratikus részének vissza kellene fognia a gazdasági kapcsolatait Oroszországgal és Kínával, különben ezek az országok továbbra is el fogják nyomni az állampolgáraikat.

A teljes beszélgetést itt nézheti meg.

Összesen 149 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Agrippa
2021. február 09. 15:50
Nem a szakszerűség tűnt el, csak a szemöldököd, a maradék eszeddel együtt szélütött. Ja, nem, az már rég elment.
MZXX
2021. február 08. 20:44
Az az ember, aki úgy fogalmaz, hogy "ebben az országban", az nem érzi itthon magát. Mo-ra nem úgy gondol, mint a hazájára. Küldött ember.
tothpal
2021. február 08. 16:33
Minden téren minnél nagyobb KÁOSZ, ez a CÉL?
DrPepper
2021. február 08. 15:11
Szegény Bernadett, ha a fejére esne egy nagy szakszerűség és agyonütné, akkor sem tudná, mi történt vele. Bár Kunhalmi ajtónak rohanását tényleg szakszerűen rögzítette.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!