Szanyi Tibor „csodásan van”

2021. február 15. 17:03

„Már a választókerületek felében van jelöltje a szocializmusnak” – örömködött az ISZOMM miniszterelnök-jelöltje.

2021. február 15. 17:03
null

Örömteli (mármint számára) hírt osztott meg közösségi oldalán a tavaly pártot alapító Szanyi Tibor. A politikus, aki jelenleg új formációja, az Igen Szolidaritás (ISZOMM) miniszterelnök-jelöltjeként készül a választásra, mai bejegyzésében bejelentette, hogy sikeres a képviselő-jelöltek toborzása, és már a választókerületek több mint felében tudnak jelöltet állítani 2022-ben.

Az ISZOMM a közelmúltban kényszerűségből elkezdett az interneten képviselőjelölteket toborozni, mivel az ellenzéki összefogás még tárgyalni sem volt hajlandó velük ez együttműködésről, ezért ahhoz, hogy önálló országos listájuk legyen, legalább 71 választókerületben indulniuk kell egyéniben.

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
balbako_
2021. február 16. 09:21
És tényleg iszik, de gondolkodik is?
Esvány
2021. február 16. 08:01
Szanyi is így töprenghetett az EU képviselőség elvesztése után: kapálni nem tudok, koldulni szégyellek - alakítsunk hát egy pártot, hátha jut nekem is egy ingyenélő képviselői pozíció (csak dolgozni ne kelljen)! Amúgy rém vicces, hogy most szocializmust akart. Amikor MSZP-s képviselőként Gyurcsány és az SZDSZ neoliberális rablókapitalizmusát támogatta a szavazataival, akkor miért nem akart? Vagy ha akart, miért nem állt fel és lépett ki az MSZP-ből? Költői kérdés volt, sejthető a válasz...
Tibesz26
2021. február 16. 01:06
szanyi tibor nem vagy más mint vajnai attila pincsije dögöly mega bandádddal együtt a pokolban
oskar
2021. február 15. 22:55
Az a rendszer - talán ha demokratikus - talán jobb lett volna. Á nem gazdasági növekedésben! De lehet-e állandóan növekedi? Mert nem lehet végtelenségig. Nem is úgy tervezték. Kellenek a háborúk a válságok, hogy lehessen megint növekedni. Ha a szocializmus demokratikus lett volna, nyilt és fenntartható, becsületes emberekkel akkor talán akarnám. De most utópia.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!