Schmuck Andor üzent Hadházyéknak: Nem perelünk be tiszti főorvost pandémia idején! (videó)

2021. február 11. 06:48

Schmucknak megvolt a véleménye az ellenzéki összefogásról is, amely szerinte a szélsőjobboldal térnyerését segíti elő.

2021. február 11. 06:48
null

A Pesti TV vendége volt Schmuck Andor, aki pártpolitikával már öt éve nem foglalkozik, de véleménye azért még van. A Politikai Hobbistában beszélt is az aktualitásokról, így arról  is, hogy Hadházy Ákos politikai haszonszerzésből támadja az országos tisztifőorvost egy kósza e-mail miatt, Szél Bernadett pedig fel is jelenti az országos tiszti főorvost.

Schmuck szerint a „politikának van egy olyan szintje, ahova nem szabad lesüllyedni. Ide tartozik, hogy nem perelünk be tisztifőorvost pandémia idején, nem perelünk be tűzoltót, amikor oltja a házat”.

Hozzátette: ezzel szemben Hadházy Ákossal az élen vannak olyan magyarországi politikusok, akik a közös listán elfoglalt jobb helyért – vagy pusztán azért, hogy bizonygathassák, mennyit dolgoznak – képesek Müller Cecíliát is beperelni, aki ráadásul nem is politikus, hanem szakember. Schmuck Andor kitért arra, hogy a szépkorúakat különösen nyugtalanítják, elbizonytalanítják az ilyen történetek; eleve mentálisan is rosszabb helyzetben vannak a bezártság miatt, mindenféle híreket kapnak, és nem értik, ki és miért pereli a tisztifőorvost.

Schmuck Andor az ellenzéki összefogás kapcsán arról beszélt, hogy véleménye szerint a szélsőjobboldal teret foglal a baloldalon.

Mint példaként említette, a VII. kerületben működik Magyarország első zsidó közösségi televíziója, a Heti TV egy Wesselényi utcai művelődési házban. A Niedermüller Péter vezette önkormányzat a vírusjárványra hivatkozva úgy döntött, öt évre kiadja az ingatlant, a költözni kényszerülő Heti TV-nek azonban nem biztosít másik helyet. Mint kifejtette, pont az utóbbi gesztus elmaradása miatt válik gyanússá a történet: „belém bújik a kisördög, hogy mi van akkor, ha itt arról szól a történet, hogy ebbe a tv-be soha semmilyen körülmények között nem engedik be a Jobbik és a Mi Hazánk képviselőit, mert szélsőségesnek tartják. Véletlenül összejön ez az összeborulás, a közös lista, majd hirtelen ez a tv már nemkívánatos a kerületben”.

Szerinte ez a történet rávilágít arra, mire lehet számítani az ellenzéki összefogás esetleges győzelme esetén, amely azt a potenciális veszélyt hordozza magában, hogy a szélsőjobboldal fog politikai és kvázi közhatalmat gyakorolni és kapni.

Összesen 51 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Türelem
2021. február 11. 14:27
Andor! Rendszeres néződ vagyok, a Pesti TV-nek is, amit a DK-s VII.kerületi polgármester kiutált. Mikor veszi végre észre a fővárosi zsidó értelmiség, a zsidóság, hogy a DK, az MSZP, a Momentum , a Jobbik a zsidóság ellensége.
Magyarok Pásztora
2021. február 11. 13:42
Majd kap komcsiktól ezért.
Andre1bp
2021. február 11. 11:08
Akkor viselkedjen is tiszti főorvosként a vén kurvája!
WLaci
2021. február 11. 10:21
Embert barátjáról. Ez a szövetségesetek, Schmuck :D
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!