Pénzbírságot kapott Dúró Dóra a kijárási korlátozás megszegése miatt

2021. február 08. 19:11

A Budaörsi Rendőrkapitányság azért büntette meg Dúró Dórát, mert a Mi Hazánk elnökhelyettese este nyolc óra után futni ment.

2021. február 08. 19:11
null

A párt országgyűlési képviselője a túlzott lezárásokkal szemben tiltakozva meghirdetett polgári engedetlenségi mozgalom keretében sértette meg a kijárási tilalmat, majd jelentette fel saját magát és mondott le mentelmi jogáról – emlékeztet a Magyar Jelen.

A lap birtokába került a szabálysértési hatóság határozata, mely szerint Dúró Dóra harmincezer forintos bírságot kapott, amiért január 22-én a kijárási tilalmat szándékosan megszegve lakóhelyétől egy kilométeres körzetében futott . A rendőrségi jelentés úgy fogalmazott, az országgyűlési képviselő „cselekményével megszegte a veszélyhelyzet idején a második ütemű védelmi intézkedést” amely ötezertől ötszázezer forintig terjedő pénzbírsággal büntethető.

Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

Összesen 91 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
notafa
2021. február 10. 16:50
Szeretem ezt a " követendő" hozzáállást a jelenlegi helyzetben... Példamutató politikusaink vannak...:(
fatman
2021. február 09. 17:58
ezt 1 óra alatt megkeresheti... a testével... :-O
Syr Wullam
2021. február 09. 11:57
Felnyomod magad, aztán csodálkozol, amikor jön a csekk. Ennek mi értelme volt?
balbako_
2021. február 09. 10:31
Már ő is törvények felett állónak véli magát?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!