Niedermüllerék új pályázatot írnak ki a Damjanich utcai épületre

2021. február 16. 17:39

A városvezetés a „Fidesz gátlástalan politikai haszonszerző akciójáról” beszél.

2021. február 16. 17:39
null

„A Fidesznek újra sikerült elérni, hogy otthontalanná váljanak a Freeszfe diákjai” – áll abban a közleményben, amely Erzsébetváros hivatalos közösségi oldalán olvasható. Mint a bejegyzésben olvasható, „intenzív politikai hangulatkeltés” folyt, a zeneiskolának ígért épülettel kapcsolatban pedig azt írják, „a zeneiskola nem került utcára, elhelyezésük, fenntartásuk pedig az állam dolga és nem az önkormányzat feladata”.

Közölték azt is, hogy az épület hasznosítására új pályázatot írnak ki. Mint mi is megírtuk, lemondanak a Damjanich utcai épület nyílt pályázat útján nyert bérleti jogáról az SZFE hallgatói, felmondott és jelenlegi oktatói, és „új otthont” keresnek. 

A Freeszfe Egyesület a VII. kerületbe, a Damjanich utca 4. szám alatti épületbe költözött Niedermüller Péter DK-s polgármester jóvoltából, igaz, az ingatlant korábban már a Molnár Antal Zeneiskolának ígérték.

Nyitókép: Facebook

Összesen 105 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Gáll Gábor
2021. február 22. 13:33
FEJEZZE BE NIEDERMULLER A KERULET VAGYONANAK AZ ELHERDALASAT!!!!
Vakfolt
2021. február 16. 22:59
Protkókirály rájött szívós munkával, hogy ez szopó, le kéne jönni róla? Vagy szóltak neki. Az a logo meg milyen kisipari munka már, nem ismerik a görbe vonalakat, meg hogy hogyan kell festékszóróval egyenletesen teríteni? Szánalom.
zakar zoltán béla
2021. február 16. 22:38
gané
nyugalom
2021. február 16. 22:33
Ott volt fullajtar etnő? A sok visitó, aggodo kivenhedt szinesz most hol van? 4 liba! Aggodo komcsik, kit akrnak oktatni, mikor mindenki atment Vidnyanszkyékhoz?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!