Nem maradnak titokban a vizsgálat eredményei a Szemlélek kiadója szerint

2021. február 23. 18:39

Továbbra sincs egyetértés a saját működését felfüggesztő SZEMlélek internetes magazin háza táján.

2021. február 23. 18:39
null

Mint ahogy arról beszámoltunk hétfőn, a Felebarátok Egyesület elnöke, Ikotity István 2021. február 18-án egyoldalúan felmondta február 1-re visszadátumozva a SZEMlélek értékmagazin főszerkesztőjének és a SZEMlélek médiacsoport kreatív igazgatójának megbízását.

A Vasárnap.hu felkereste az egyesület vezetőjét és az elbocsátott főszerkesztőt is az üggyel kapcsolatban. „Valóban van egy nézeteltérés a Felebarátok Egyesület és a SZEMlélek között. Részleteket azonban egyelőre nem szeretnék mondani, hiszen egy olyan ügyről van szó, melynek vizsgálata folyamatban van”– nyilatkozta Ikotity István.

A jelenleg zajló vizsgálat eredményei nem maradnak titokban. Amint a végére járunk, rögtön tisztázzuk majd, és nyilvánosságra hozzuk az igazságot”

– tette hozzá. 

Sáhó Eszter, a magazin főszerkesztője azt mondta: az elnökség többi tagja és a SZEMlélek szerkesztői megállapodtak abban, hogy a kitett közleménynél többet nem szeretnének a nyilvánosság felé közvetíteni egy belső vitából. 

Valójában nem az egyesület és a szerkesztőség között alakult ki konfliktus, hanem az elnökségen belül, konkrétan Ikotity István és az elnökségi tagok között”

– mondta Sáhó Eszter. Szerinte ebből a konfliktusból ered az elnöknek az az egyoldalú döntése, hogy felmondta a szerződéseiket. Ez kihatott a szerkesztőségre is, ennek következményeként ugyanis „megbénult a munka”. Gyakorlatilag azonnal beadták a felmondásukat, és azt mondták, hogy ennyire méltatlan helyzetben nem tudnak tovább dolgozni.

Sáhó Eszter elárulta, hogy egyelőre nem tudják, hogyan tovább. Most közgyűlést hívnak össze, napirendre a tűzik a történteket és a lehető leggyorsabban megpróbálják helyretenni a dolgokat.

Nyitókép: Facebook

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
szeekely
2021. február 23. 22:41
A szem a lelek tukre.
VeJoLa
2021. február 23. 22:39
Így mostantól szemtelen és lelketlen a felebaráti SZEMlélek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!