Mi Hazánk: Vadai Ágnes távozzon a közéletből!

2021. február 17. 13:48

Toroczkai László szerint a DK-s politikus a Facebook-posztjával bebizonyította, hogy jelenleg is itt van közöttünk a magyargyűlölő internacionalizmus, kommunizmus és bolsevizmus szelleme.

2021. február 17. 13:48

A Mi Hazánk Mozgalom követeli, hogy a DK „magyargyűlölő” képviselője, Vadai Ágnes mondjon le parlamenti mandátumáról és „takarodjon” a közéletből – közölte a párt elnöke kedden Budapesten.

Toroczkai László a Szabadság téri Szovjet hősi emlékműnél megtartott sajtótájékoztatóján Vadai Ágnes azon Facebook-posztját kifogásolta, amelyben a politikus úgy vélekedik, hogy a magyar kormánynak nemcsak új erdélyi jégpályákra kellene költenie, hanem arra is, hogy „ne jöjjön a Tisza magyarországi szakaszára például Romániából se minden mocsok”. Hozzátette: a Mi Hazánk támogat minden, a határon túli magyarság jólétét és fejlődését szolgáló kormányzati beruházást. A pártelnök szerint, Vadai Ágnes Facebook-posztjával bebizonyította, hogy jelenleg is itt van közöttünk a magyargyűlölő internacionalizmus, kommunizmus és bolsevizmus szelleme, amikor hangulatkeltésre használja fel, hogy az erdélyi Marosszentgyörgyön a magyar adófizetők támogatásával jégcsarnokot avattak. Miközben azért nem háborog, hogy a számítások szerint egyetlen szomáliai migráns élete során 300 millió forintjába kerül az európai adófizetőknek és egy iraki migráns kerül annyiba, mint a jégpálya – tette hozzá.

„A Romániából Magyarországra ömlő mocsok”, kifejezés, pedig nyilvánvalóan ennek a magyarellenes hangulatkeltésnek a része, vagyis „mocsoknak nevez mindent, ami Romániából jön” – vélekedett. Ez a lehetőség semmi más nem volt számára, minthogy belerúgjon a magyarságba, vagyis magyarellenes uszításra használta fel a jégcsarnok átadását, ezért távoznia kell a közéletből az egész csapatával együtt – jelentette ki Toroczkai László.

(MTI)

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lendvaiildiko
2021. február 18. 15:52
Vajon Vadai, Fegyőr és Donáth Anna - a nagy román barátok - mit szólnak ehhez: A Szamos folyón Csengernél vett első vízminta-eredmények azt mutatják, hogy az országot ma hajnali 1-kor elért szennyezés cianidot nem, ugyanakkor több nehézfémet (nikkel, cink, króm, réz) is emelkedett koncentrációban tartalmaz. A vízügyesek mozgó laboratóriumot küldtek a helyszínre, értesítették az érintett vízhasználókat, majd elkezdték lezárni az érintett folyók ki-bevezető zsilipjeit és az érintett öntözőcsatornákat, miközben folyamatosan mérik a folyással lefelé haladó és egyre híguló szennyezés töménységét. A szakemberek abban reménykednek, hogy mire az anyag - ami most kora délután érheti el Vásárosnaményt - a számítások szerint szombaton Tiszalökre ér, az ártalmas komponensek mennyisége a határértékek alá süllyed. Ebben azért bíznak, mert mind a Tisza, mind az ebbe ömlő mellékfolyók, például a Bodrog vízhozama is magas jelenleg.
nyugalom
2021. február 17. 16:08
Vadai? Korabbi neve?
CirmoS
2021. február 17. 15:26
Vadai egy közönséges csürhe, akit nőnek sem lehet nevezni! Undorító! Az egész magyargyűlölő DK-val együtt takaródjanak! Gyűlölik a határon túli magyarokat, gyűlölik az itthoniakat, bezzeg afgán meg nigger jöhetne!! Helyettünk! Elég ebből az ócska bandából, meg a külföldi csürhe haverjaikból is!
holder
2021. február 17. 14:16
Igaz, hogy ez tavalyi felvétel, de ugyanez van minden évben. Lehet itt kiforgatni mondatokat, csak azért hogy Torockaiék megint bekerüljenek a hírekbe, de ez ellen már tényleg kell valamit lépni https://m.youtube.com/watch?v=XvNxe-q7Uzw
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!