Megújult a BKK Futár

2021. február 23. 16:28

Új funkciókkal bűvült a Futár, a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) utazástervező alkalmazása.

2021. február 23. 16:28
null

A közlemény szerint az új funkciók bevezetésekor figyelembe vették a felhasználók igényeit; az applikáció frissítése már letölthető. A megújult Futár alkalmazásban választható az osztott képernyős nézet: egyszerre látható az okoseszközök képernyőjén a térképes megjelenítés, valamint a megállóhelyi indulások és a menetrendi információk.   

Új funkció az elrendezés beállítása menüpont is, amelynek révén az alkalmazás egyénre szabható és könnyebben kezelhető.

A böngészés hatékonyabb használata érdekében feltüntetik továbbá a térképközéppontot, amely útiterv készítésekor vagy a megállóhelyi indulások böngészésekor is hasznos lehet. A megújult alkalmazás már a bizonytalan indulásokat is jelöli, így a megszokott zöld (valós idejű) és fekete (tervezett indulási időpontok) jelzés mellett ezentúl egy új, narancssárga jelöléssel is találkozhatnak a felhasználók.

Ez utóbbi akkor jelenik meg, ha az adott jármű haladását valami akadályozza, például dugóban áll.    

A Futár alkalmazás 2014 októbere óta segíti a budapesti közlekedők mindennapjait. Az elmúlt években több mint egymillióan töltötték le az okostelefonos alkalmazást, és naponta csaknem félmillióan használják az applikációt – írta a BKK.

(MTI)

Fotó: MTI Fotó: Kovács Tamás

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Dorset Naga
2021. február 23. 20:40
Az utolsó bérletem 110 Ft-ba került. De buszra is érvényes volt.
Locomotive
2021. február 23. 17:15
Az egyik legjobb app =) Remélem, Karácsony Geci nem szűnteti be.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!