Luxusházat vásárolt a szocialisták társelnöke

2021. február 11. 08:15

Tóth Bertalan megint a Castrum Kft.-vel kötött üzletet – írja a Magyar Nemzet –, a vásárláshoz igénybe vette a CSOK-ot is.

2021. február 11. 08:15

Pécs egyik legimpozánsabb részén, a Donátusi Villaparkban vette legújabb házát Tóth Bertalan, az MSZP társelnöke – írta meg a Magyar Nemzet; azt már a Mandiner teszi hozzá, hogy a szocialista politikus a CSOK-ot is igénybe vette a vásárláshoz. A villaparkot kivitelező cég egyébként az a Castrum-Pécs Kft., amelynek korábban a helyi szocialisták – amelynek Tóth sokáig vezetője volt – eladták a székházukat. A társaság egyik tulajdonosa pedig Lusztig Péter, aki a rendszerváltás előtt operatív tiszt, később MSZP-s országgyűlési képviselő, illetve Lamperth Mónika kabinetirodájának munkatársa is volt.

Örök panoráma, nagy terasz, dupla garázs, saját zöldterület, a házak pedig saját tulajdonú magánúton, kártyás sorompón keresztül közelíthetők meg – így reklámozták korábban a pécsi Donátusi Villaparkot, a hasonló méretű használt ingatlanokat alsó hangon 50-60 millió forintért kínálnak.

(Fotó: Tóth Bertalan, az MSZP frakcióvezetője napirend előtt szólal fel az Országgyűlés plenáris ülésén 2020. december 7-én.MTI/Koszticsák Szilárd)

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Aureliusz
2021. február 11. 17:05
Azt eddig is tudtuk, hogy a csokot a gazdag politikusoknak találták ki, mi ebben az új?
zakar zoltán béla
2021. február 11. 10:10
Zuckee Berci Berg
benedek77
2021. február 11. 10:04
50-60 misi csak?! Mekkora csöves:-) Nertársaknál 200 milliós ház a minimum. Azt ugyan senki nem tudja miből, de ezt ne firtassuk én azt mondom:-)
certus
2021. február 11. 09:52
Szerintem vegye fel mindenki nyugodtan a csok-ot, aki teljesíti a feltételeket. Azért van, éljen az otthonában szép családi életet, nevelgesse a gyermekeit. De akkor ne jártassa a száját, hogy a csok nem jó. Mert akkor emberileg lenullázza saját magát.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!