Levél bizonyítja, hogy Karácsony nem mond igazat az uniós forrásokról

2021. február 12. 12:18

Orbán Balázs cáfolta Budapest főpolgármesterét.

2021. február 12. 12:18
null

Orbán Balázs közösségi oldalán idézte fel Karácsony Gergely azon vádját a magyar kormánnyal szemben, miszerint az nem kezdeményezett egyeztetést Budapesttel az uniós források felhasználása és a Helyreállítási és Ellenállóképességi Terv kapcsán. A miniszterhelyettes közösségi oldalán közzétett levél alapján azonban a Karácsony Gergely által vezetett Budapesti Önkormányzatok Szövetsége még decemberben megkapta Ágostházy Szabolcs uniós forrásokért felelős államtitkár úr konzultációra felkérő levelét:

Orbán Balázs szerint ez vagy azt jelenti, hogy Karácsony Gergely a koronavírus-járvány elleni küzdelem helyett a kormány befeketítésén dolgozik, vagy „alkalmatlan a szövetség vezetésére, mert fogalma sincs arról, hogy mi történik a saját elnöksége alatt működő szövetségben”.

Nyitókép: MTI/Mónus Márton

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
scandal says Jack
2021. február 13. 18:01
A mindenre alkalmatlan srác...
doncamillo
2021. február 13. 12:39
KARIGERI AZONNAL MONDJON LE!!!!! ÚJ VÁLASZTÁST BUDAPESTEN!!!!! KARIGERI AZONNAL MONDJON LE!!!!! ÚJ VÁLASZTÁST BUDAPESTEN!!!!! KARIGERI AZONNAL MONDJON LE!!!!! ÚJ VÁLASZTÁST BUDAPESTEN!!!!!
de.miért
2021. február 13. 05:53
De miért csak a "ti" hozzászólásotokat lehet itt látni. Ha hazudott jelentsd fel és bizonyítsd!!!
Csubszi
2021. február 12. 20:31
Meddig kell még olvasni erről a félnótásról? Még bábúnak is buta!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!