Gulyás: Az emberek életével játszik az oltásellenes baloldal

2021. február 25. 11:55

A baloldal oltásellenes, különösen Gyurcsány Ferenc és pártja, a Demokratikus Koalíció – jelentette ki a Miniszterelnökséget vezető miniszter a csütörtöki Kormányinfón.

2021. február 25. 11:55
null

Gulyás Gergely azt mondta: a baloldal nemcsak a rendkívüli jogrend ellen lépett fel, de az oltási akciótervet is kritizálja. Ennek szerinte nem lehet más oka, mint hogy úgy gondolják: ha a járvány elhúzódik, akkor jobb esélyük van a hatalom megszerzésére.    

A politikus az elmúlt hetek legszomorúbb közéleti fejleményének nevezte, hogy baloldali polgármesterek tömegesen hívnak fel a Magyarországon bevizsgált és engedélyezett oltóanyagok bojkottjára. „Ez elfogadhatatlan!” – hangsúlyozta Gulyás Gergely, aki szerint akik ezt teszik, emberek életével játszanak. 

(MTI)

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Hogyisvan
2021. február 25. 15:27
https://24.hu/belfold/2021/02/25/hadhazy-oltas-baja/ Az inkompetens kormányzattól!
ginacica
2021. február 25. 13:41
alapvetően a betegen megfertőződöttek életével... az ismert valóság alapján kézenfekvő, meg nem kerülhető, de talán nem közismert dolog: a látencia (értsd itt rejtettség). a betegség esetében praktikusan bemutatva: nem minden érintett személy látogatta meg az egészségügyet, mert a szervezete jól ellenállt; enyhe és átmeneti tünetei okán nem látta értelmét orvoshoz fordulni. az összes esetszám 3 és 4 millió között mozoghat. az egészségesen fertőzöttek halálozása az összes beteghalálozásban 3%, az előfordulása az összes betegszámhoz képest statisztikai értelmezésre érdemtelen. ők, ha megbetegednek, lejátsszák maguk között is a járványt, jóval enyhébb változatban, közelítve ezzel a "végkifejletet". ez van akkor is, ha "beteg" fertőz "egészségest". és ez mind zajlik - tegnap, ma, holnap - nagyobb feltűnés nélkül egyfajta végállapot felé. az esetszámot rondítja, de a halálozások számán érdemileg nem változtat. az egészségesek oltása szűkös, de még korlátos erőforrás mellett is, kidobott pénz, elégtelen eredmény: nem csökkenti az áldozatok számát, a járvány tényleges erejét. van a másik változat is, amikor "beteg" fertőz "beteget" vagy azt egy "egészséges" fertőzi meg. ha az utcán szaladgáló emberek harmadáról gondolkodom, akkor ennek is van súlya az összes esetek számában. a halálesetek tekintetében azonban a 60 év felettiek beoltása már letizedeli a jövőbeni várható áldozatok számát. bármilyen erőforrás mellett az ő oltásuk előnyt kell élvezzen a többivel szemben. a betegség valódi összes esetszáma felmérhető. megtehető. azonban nem fog megtörténni. fel sem merült. a politikusnak ez a szám a csendes barátja, mert hát a rejtett esetek száma a maga módján közelebb hozza a dolog végét. a vírusipar számára csendes ellenség, mert az mint ébredő poszeidón, mindenkit oltani akar: fiatalt, már gyereket is, és kacsint háziállatok: kutyák és macskák felé. a praktikus tudomány pedig a hasznosságok szolgálólánya, ilyen megbízást kapni sehonnan nem fog.
Hogyisvan
2021. február 25. 13:27
https://www.szeretlekmagyarorszag.hu/hirek/a-lekotott-mennyisegnek-csak-a-felet-kerte-magyarorszag-a-moderna-vakcinabol/ Nem kellene ezen elgondolkodni?
barnabibambi
2021. február 25. 12:28
Te idióta ti játszotok a mi életünkel mert nem zárjátok le a határainkat és szándékosan beengeditek átengeditek a vírus hordozókat akik végig fertőzik az egész országot és már cirka 15 ezer ember vesztette életét miattatok csirkefogók!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!