Gerő: Karácsonyék egyfolytában azt jelentik be, hogy impotensek

2021. február 11. 09:29

A történész szerint kérdés, hogy ha Karácsony nem képes egy parkot sem csinálni egy adott területen, akkor valójában mit tud?

2021. február 11. 09:29
null

A Hír TV Csörte című műsorában a Gajdics-Mráz és a Fodor Gábor-Gerő András páros beszélgetett az aktuális történésekről. Szóba került az is, hogy  a Fővárosi Önkormányzat annak ellenére osztogatott milliós jutalmakat, hogy plakátokon hirdette: kevesebb pénzből tudnak gazdálkodni, ezért nem mindenre jut forrás.

Bár Gerő András egyet ért a jutalmazással, mint elvvel, azonban szerinte van egy ellentmondás: ha van egy narratíva, hogy szegény vagyok, mint a templom egere, akkor nem lehet milliós jutalmakkal dobálózni. Szerinte nem lehet ellenzéknek hívni azokat, akik hatalmon vannak a fővárosban.

Úgy látom, hogy a fővárosnak ez az alapnarratívája, hogy »nem tudunk semmit csinálni, teljesen tehetetlenek vagyunk, szóval egyfolytában azt jelentik be, hogy ők impotensek«” – tette hozzá.

„Ha egy főpolgármester másfél év alatt nem tud parkot csinálni abból a területből, amire ő azt gondolja, hogy ez egy esszenciális ígéret, egy szimbolikus ígéret, akkor nem tudom, mit tud” – utalt Gerő Karácsony egyik intézkedésére.

A jelenet a 35. perctől látható az alábbi videóban.

Összesen 89 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kurbitalis
2021. február 12. 04:42
Mi ez a tendencia, hogy az összes jobbnak aposztrofált tévé (HírTV és Pesti TV) nyalja a balliberálisok seggét?! Schiffer, Dopeman, Schmuck, Jeszenszky és haverjai... A Fidesz-KDNP feladta az országot és áttol minket a liberálnyikhajoknak? Akkor az ország ugyanúgy ebek harmincadjára kerül, mint a főváros és az ellopott kerületek, községek, városok, falvak. De a magyaroknak is annyi.
Búvár Kund
2021. február 11. 17:35
Nem ő sípolt végig egy pár éve egy okt. 23-i állami ünnepséget? Párszor láttam a csörtében mostanában. Egész értelmesen lehetett vele vitázni, már hornhoz meg záveczhez képest...
EMM195
2021. február 11. 17:24
Fodor, mint Simicska. Gyűlöli Orbánt. Csak odapaszírozta utolsó hazug mondatát. Ugyanis logikai ellentmondás, hogy a kormány az ellenzéki önkormányzatokat ellehetetleníti. Mivel? Az önkormányzatokat szabályozó törvények ugyanolyanok minden önkormányzatnak. Mindegyik ugyanolyan alapon kapja a pénzt. Vagy esetleg kifogásolható, hogy amikor egy önkormányzat elfelejti az igényét bejelenteni megfelelő időben, akkor valaki hívja fel lehetőleg a minelnöki hivatalból, hogy ne tessék már elfelejteni...
lendvaiildiko
2021. február 11. 16:50
Megígérte a fűtéstámogatásomat (20.000 HUF) és 10 éves korig a BKV ingyen bérletet. (Valószínű azért nem adja meg, mert én nem rá szavaztam).
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!