Hormonpótló szerekkel csinálnak lányokat kisfiúkból – Itt van Rákay Philip letiltott gender-videója!

2021. február 17. 19:59

A médiaszakember bejegyzését gyűlöletbeszédre hivatkozva megsemmisítette a Facebook.

2021. február 17. 19:59
null

Percek alatt letiltatták a Facebookon a DK-s trollok Rákay Philip videóját, amelyben a genderőrületről osztotta meg gondolatait – közölte az Origo. A portál szerint a videóból kiderült, hogy a genderforradalom célpontjai ma már a gyermekeink. Nagy-Britanniában naponta változtatják meg egy kisgyermek nemét,

van olyan hatéves kisfiú, aki már három éve kap női nemi hormonokat.

Nem sokkal azt követően, hogy a videót Rákay Philip kitette a Facebookra, már fel is jelentették, a közösségi oldal üzemeltetői pedig azonnal el is távolította a videót.

A Facebook, a Twitter és más közösségi oldalak cenzúrája egyre nagyobb felháborodást okoz a világban. Ahogy arról az Origo korábban beszámolt, Varga Judit igazságügyi miniszter januárban összehívta a Digitális Szabadság Bizottság rendkívüli ülését is, és a Gazdasági Versenyhivatal elnökével is találkozót kezdeményezett, ahol a tisztességtelen kereskedelmi gyakorlatok szankcionálási lehetősége került napirendre. 

Összesen 151 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tibesz26
2021. február 19. 02:39
undoritó amit a gyerekekkel müvel az lmbtq propaganda rohadtul undoritó ettől felfordul az ember gyomra egy rendes családot kell képiselni nem pedig gyerekekből buzikat igazad van rakay philip teljesen igazad van
bloggerman77
2021. február 18. 16:37
6 éves gyereket 3 éve hormonkezelnek? Ha-ha-ha!!! Emberek, mindenki hiányzott biológiaóráról? A gyerekek nemi hormonjait az agyalapi mirigy blokkolja a pubertásig, ezért a pubertás előtti gyerekek hormonálisan "nem nélküliek", nincsenek külső férfi vagy női másodlagos nemi jellegzeteségeik. Tehát 3 évesen nincs mit kezelni. A "Csak kötelezővé ne tegyék" poént nem Hofi, hanem Kellér Dezső mondta. Eredetiben így hangzott: "Hallották? Mostantól nem bűncselekmény a homoszexualitás. Azt azért nem várom meg, amíg közetelezővé is teszik!" (nagy röhögés a közönség részéről)
masikhozzaszolo
2021. február 18. 16:00
Van ugye az a film, hogy A LÉGY. Ahol szétszedik és összerakják az embert. Ez az? Ezt a nemváltás nemigazán értem, hogy van? Ha a lány férfi akar lenni, akkor úgy dönt, hogy leszállnak a heréi? Vagy hogy? A másikat értem. Szop. Rán.
fatman
2021. február 18. 15:23
a nácik is az áltudományokra építettek... elhitették a társadalommal, hogy tudományosan bizonyított, hogy vannak alsóbbrendűek... most uez zajlik...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!