Egy évig nem vezethet autót Lovasi András

2021. február 01. 16:10

Megszületett az ítélet Lovasi András 2019-es balesetének ügyében.

2021. február 01. 16:10
null

A zenész közösségi oldalára írt bejegyzésében idézte fel az ügyet. Leírja, hogy legelső gyanúsítotti kihallgatásán, 2019. május elején elismerte a közúti baleset gondatlan okozásának vétsége miatti büntetőjogi felelősségét. Lovasi András a közvetítői eljárás lefolytatását indítványozta, az ügyben eljáró Budapesti VI. és VII. Kerületi Ügyészség megtagadta, és vádat emeltek a zenész ellen. Közvetítői eljárás hiányában a Pesti Központi Kerületi Bíróság tárgyalás mellőzésével büntetővégzést hozott amelyben megállapították Lovasi András bűnösségét közúti baleset gondatlan okozásának vétsége miatt.

– írja a zenész. 

A zenész ügyvédje aránytalannak tartotta az egy éves eltiltást, ezért tárgyalást kért. ám az orvosszakértői vélemény szerint a baleset egyik sértettjének kulcscsonttörése „a bal felső végtag terhelhetőségének csökkenése hátrahagyása mellett gyógyult, ami maradandó fogyatékosságot jelent”. A tárgyalás megtartása iránti indítványt az ügyvéd ezután visszavonta, ami azt jelenti, hogy a bíróság döntése jogerőre emelkedhet így vélhetően véget ér az eljárás.

Nyitókép: Földházi Árpád

Összesen 53 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
P.S.
2021. február 03. 18:36
Röhögve sofőrt fogad a libsi. 'gazságszolgáltatás.
Szőke Ciklon
2021. február 02. 16:27
225.000 forint pénzbüntetést, valamint 1 év közúti járművezetéstől eltiltás büntetést szabott ki Na most mi abban a büntetés, hogy 1 évig nem vezethet járművet? Ez annak büntetés, aki ezzel keresi a kenyerét, vagy netán forma 1-es versenyző! Tehát, csupán pénzbüntetést kapott! Ami így is szokatlanul magas egy libsi esetében.
zakar zoltán béla
2021. február 01. 20:04
Majd kerózik Gerio csomagtartóján.
hlaci83
2021. február 01. 19:33
A zenész ügyvédje aránytalannak tartotta az egy éves eltiltást, ezért tárgyalást kért. ám az orvosszakértői vélemény szerint a baleset egyik sértettjének kulcscsonttörése a bal felső végtag terhelhetőségének csökkenése hátrahagyása mellett gyógyult, ami maradandó fogyatékosságot jelent. Azért megnézném, ha az ügyvéd gyerekének okozna ilyen sérülést... Akkor is aránytalannak tartaná??? Mondanám, hogy a kurva anyját, de nem hiszem, hogy van neki.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!