Befejeződött a vizsgálat: lehet oltani az orosz vakcinával

2021. február 07. 14:31

A Nemzeti Népegészségügyi Központ engedélyezte az orosz vakcina alkalmazását.

2021. február 07. 14:31
null

A Pfizer-BioNTech, a Moderna, és az AstraZeneca koronavírus elleni vakcinája után újabb oltóanyag kapott engedélyt magyarországi használatra – írja az Origo. A Nemzeti Népegészségügyi Központ befejezte a hatósági vizsgálatokat a Szputnyik oltással kapcsolatban. A vizsgálat eredményei alapján az NNK megállapította, a vakcina gyógyszerminőségi szempontból megfelelt, a készítmény emberen alkalmazható – közölte az Emberi Erőforrások Minisztériuma.

Kép: MTI/Oroszországi Közvetlen Befektetési Alap (RFPI)

Összesen 163 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
prejudiced
2021. február 08. 09:58
A Nemzeti Népegészségügyi Központ a beérkezett Szputnyik V vakcinákat engedélyezte gyártási számonként. Ez MINDEN oltóanyag "felszabadításának" a szokásos menetrendje.
Menhetten
2021. február 07. 17:31
Teljesen egyetértek, tessék oltatni! Ja, hogy összevissza beszélnek a különböző oltásokról, és a nép bizalmatlan? Nahát, nahát...
oskar
2021. február 07. 17:26
A Lancet orvosi lap szerint a Sputnik 5 biztonságos és hatásos. Mellékhatása meg mindennek van! Naponta lehet hallani a hatásos gyógyszer reklámokból.
KannibálTatárÚr
2021. február 07. 17:11
..."a készítmény emberen alkalmazható"... Kár, hogy az ellenzéki politikusok nem olthatóak vele.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!