A FreeSZFE napokon belül elköltözik, a zeneiskola pályázzon

2021. február 21. 21:04

Amíg én vagyok itt a polgármester, addig önkormányzati ingatlant csak pályázati úton lehet bérbe adni. Interjú.

2021. február 21. 21:04
Niedermüller Péter
Niedermüller Péter

„A közelmúltban nagy port vert fel, hogy a Színház- és Filmművészeti Egyetem hallgatói és oktatói által létrehozott FreeSZFE egyesület a VII. kerületi Damjanich utcai ingatlanba költözött, megelőzve egy helyi zeneiskolát. Önök keresték az egyesületet, vagy ők találtak rá az erzsébetvárosi lehetőségre?

Az egyesület több fővárosi kerületben tájékozódott, szóba jöhető ingatlant keresve, köztük itt, a VII. kerületben is. Nem igaz tehát, hogy én hívtam volna ide az egyesületet. 

Amikor felvették a kapcsolatot, miről beszélgettek?

A helyzetük ismertetése után elmondták, hogy működésükhöz belvárosi helyszínt keresnek, olyan pályázati lehetőséget, amin el tudnának indulni.

Többen is pályáztak?

A Damjanich utca 4. hasznosítására a kerület vagyonkezelője írta ki a pályázatot. Erre az ingatlanra csak ők pályáztak. Az persze lehet, hogy más kerületben is beadták a pályázatukat, de ehhez nincs közöm, sem tudomásom róla. Bár a sajtóban az jelent meg, hogy a szemeszter végéig maradnak, én úgy értesültem, hogy közös megegyezéssel már fel is mondták a szerződést, és már most a héten elmennek. ”

Összesen 96 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
fairly
2021. február 22. 20:11
Niedermüller azóta is ott ücsörög az atv-ben, a másik díszpinttyel, Gréczyvel együtt.
Gáll Gábor
2021. február 22. 13:31
Niedermuller kivivta maganak azt, hogy a MAGYARSAG ELLENSEGE! Niedermuller Peter es altala a DK bebizonyitotta azt, hogyha megvalasztjak oket, utana ELFELEJTIK A VALASZTOK ERDEKEIT ES VELEMENYET, AHOGYAN NYUGATON SZOKASOS (lasd a nagymeretu sztrajkokat Franciaorszagban, Nemetorszagban, Olaszorszagban, Hollandiaban, belgiumban,..) Ez, a szemely mar regen LE KELLETT VOLNA, HOGY MONDJON A MAGYAR-ELLENES CSELEKEDETEI MIATT!! AKI SZAMARA A MAGYARSAG EGY REMISZTO KEPZODMENY, AKI NEM TURI A KERESZTENYEKET, A HETEROSZEXIALISOKAT ES A FEHEREKET! AKI, ELADJA A KERULET VAGYONAT KULFOLDIEKNEK, HOGY A PENZ HAGYJA EL MAGYARORSZAGOT! AKI, A TOMEG FELSZOLITASA MELLETT IS "HOGY MONDJON LE" TOVABB ZULLESZTI A KERULETET ES AKI "CSAK ROMBOLNI " TUD! AMIT A FIDESZ FELEPITETT, AZT LEROMBOLJA!! EZ A ROMBOLO CSELEKEDET MAJD A VALASZTASOKON IS MEG FOG LATSZANII!!
VeJoLa
2021. február 22. 12:07
Na persze! Pályázaton! Személyre szabott, alig titkolt pályázaton kell nyernie annak, akinek kiírtátok!
Szőke Ciklon
2021. február 22. 11:33
Niedermüller képződmény: Amíg én vagyok itt a polgármester, addig önkormányzati ingatlant csak pályázati úton lehet bérbe adni. De: én szabom meg a pályázatok feltételei, én értékelem ki a pályázatokat, és én mondom meg, hogy ki hány plusz pontot kapjon. Mert a polgármesterség egy nagyon fontos, különleges ismereteket kívánó pozíció, és az én döntéseimet nem zavarja meg a szakértelem!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!