Szeretne Szanyi Tibor pártjának képviselőjelöltje lenni? Itt az alkalom!

2021. január 11. 13:38

„Benned van a szocializmus?” – ezzel a szlogennel a Facebookon toboroz jelölteket az ellenzéki előválasztásra az Igen Szolidaritás (ISZOMM).

2021. január 11. 13:38
null

„Benned van a szocializmus?” – ezzel a szlogennel toboroz képviselőjelölteket az ellenzéki előválasztásra és a 2022-es országgyűlési választásra Szanyi Tibor pártja a Facebookon, az Igen Szolidaritás. A radikális baloldali szervezet hirdetése szerint nagyon egyszerű a jelentkezés, mindössze ezt a Google-kérdőívet kell kitölteni hozzá, amelyben a személyes adatok (név, cím, telefonszám, email-cím, születési dátum) mellett programjuk elfogadását kérik. 

A választási törvény módosítása alapján az országgyűlési választáson az a párt állíthat országos listát, amelyik legalább 71 választókerületben egyéni jelöltet tud indítani. Az ellenzéki összefogás pártjai eddig nem ültek le Szanyiékkal tárgyalni az együttműködésről – amit a politikus többször is komolyan sérelmezett – így az ISZOMM politikusai vélhetően nem kapnak helyet a DK, a Jobbik, az MSZP, az LMP, a Párbeszéd és a Momentum közös listáján.

Szanyi Tibor pártja ezért úgy döntött, hogy mind a 106 választókerületben jelöltet kíván állítani, akiket az előválasztáson is indítanak. A tavasszal alapított párt kellő mennyiségű tag és alapszervezet hiányában ezért most a Facebook és a Google segítségével toborozza leendő jelöltjeit. Nemsokára kiderül, milyen eredménnyel.

Szanyi Tibor és politikustársai a közelmúltban nyilvánvalóvá tették, hogy távlati céljuk a szocializmus, így nem meglepő, hogy elvárásaikat a „kapitány” az alábbi mondatokkal fogalmazta meg:

„Mit kérünk, várunk tőled?

Ismerd meg az Igen Szolidaritás politikai programját, ami öt szóba sűrítve:

Pénzt az embereknek, igen szocializmust!

A munkáért tisztességes béreket, a gyermekeknek a maihoz képest tripla
családi pótlékot, a nyugdíjasoknak ugyanekkora korpótlékot akarunk
biztosítani, havonta, és azt, hogy a havi jövedelme mindenkinek érje
el a létminimumot…. és még sok minden mást!

Szükséged lesz sok-sok időre!
Minimum 5 önkéntest kell találj a csapatodba!
Válassz 3 fontos ügyet a választókerületedben!
Bizalmat!

Mit adunk neked?

Közösségi élményt.
Személyesen találkozhatsz oroszágos politikusokkal, megnézheted egy
munkanapjukat, részt vehetsz a döntéseikben, beleláthatsz életük egy
napjába.
Kipróbálhatod magad politikusként.
Ha elég ügyes és elszánt vagy, valódi politikus is válhat belőled!

Továbbá:

Kommunikációs felkészítést, kreatív anyagokat, fotókat, videókat
… és szeretetet.”

Hogy ez mennyire csábító ajánlat, döntsék el Önök!

Összesen 28 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Zataman
2021. október 27. 14:28
magyar választási lehetőségek: 1. DK+a többi (GYF: "lopunk, csalunk, hazudunk" igazoltan.. ) 2. Fidesz+KDNP ("éljen a XIX század" mindenki legyen jobbágy, uralkodjon újra a rendi társadalom, jöhet a papság meg az oligarchia vissza -nekik) 3. ISZOMM (túlélés és szociális haladás, ateista internacionalista) Sok sikert! Aki csak magyarul tud és csak itt tud élni, és nem akar maga is oligarcha vagy pedofil pap lenni, az lehet ismét jobbágy, szuper!
simonvitéz
2021. január 11. 20:19
No, idült alkeszeknek itt a lehetőség a kiugrásra.
Feri70
2021. január 11. 19:41
Ne írjuk le a Szanyit. Nem hülye Ő. Amúgy pedig inkább ő mint Gyurcsány.
olajfa1
2021. január 11. 18:06
Elég sok rossz főnököm volt eddig is... de azért fizettek... Ez így nagyon nem megy nekem...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!