Pécsen lehet az első vidéki melegfelvonulás

2021. január 19. 06:58

A Budapest Pride elkötelezett támogatója a vidéki LMBTQ-eseményeknek.

2021. január 19. 06:58
null

A vidéki LMBTQ-szervezetek és programok támogatására hirdetett adománygyűjtést a Budapest Pride – írta meg a Magyar Nemzet. Hozzátették: az egyik legnagyobb hazai LMBTQ-szervezet a vidéken élő szexuális kisebbségek láthatóságát és „önelfogadását” szeretné segíteni, továbbá azt is biztosítaná, hogy a vidéki LMBTQ-közösség tagjai se maradjanak ki a fesztivál örömeiből. Mint kiderült, a befolyt összeg egy részét idén a Pécsi Pride szervezői kapják, hogy 2021-ben megvalósulhasson az első magyar vidéki büszkeségnapi felvonulás – közölte a Magyar Nemzet.

(Magyar Nemzet, Adjukössze.hu)

Fotó: MTI

Összesen 81 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tölgy
2021. január 19. 22:20
Ilyen sok buta ember él Pécsett? Ámbár... az is igaz, hogy az okosabbja toller (mszmp-s tolvaj) uralkodása idején elmenekült a tönkretett városból.
honey
2021. január 19. 21:42
Úgy hiányzott már egy kis buziparádé innen. Gyurcsány Fegyőrrel a hóna alatt megjelenik egykori mozgalmár városába, megmutatni az új Lenin fiúknak, hogy volt ez a régi Lenin fiúk idejében :). Hogyan kell úgy vizsgázni, hogy előtte odatelefonálnak a pártirodából, Gyurcsány elvtárs jó mozgalmár, átmenőjegyet kell adni neki. Ahol eltűnnek ugyan néha szakdolgozatok, amiket megírni sem vették a fáradtságot, csak leemelték a polcról a sógorét. Remélem Mellár vezeti a menetet, félpucér hátsóval, rózsaszín tütüszoknyában. Eskü, fotózni fogom :P.
zrx8
2021. január 19. 20:45
Úgy hiányoztak már az importbuzik a ballib szavazó pécsi őskomcsiknak, mint egy falat macesz.
egyvilág
2021. január 19. 19:03
Egy tömör és (szerintem) objektív összefoglaló a homoszexualitásról: https://egyvilag.hu/temakep/051.shtml (A kisbetűt ki lehet hagyni benne.)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!