Németh: Továbbra is nagyon nagy a nyomás a magyar határon

2021. január 21. 14:45

Bakondi György szerint a magyar migrációs politika sikeres.

2021. január 21. 14:45
null

A magyar migrációs politika sikeres, és a határvédelem érdekében alkalmazott eszközök, illetve erők hatékonyan oltalmazták Magyarországot, a magyar emberek biztonságát – jelentette ki Bakondi György, a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója csütörtökön a kelebiai határvédelmi bázison.

Németh Szilárd, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára egy H145M típusú helikopter (képünkön) felderítő repülése után tartott sajtótájékoztatón elmondta: a határsértések és az elfogott migránsok száma azt mutatja, hogy továbbra is nagyon nagy a nyomás a magyar határon, és szükség van azokra a műszaki és jogi, a határzárral kapcsolatos intézkedésekre, amelyeket még évekkel ezelőtt bevezettek. Határ menti védekezésre 2015 óta 561 milliárd forintot fordított az ország – tette hozzá.

(MTI)

(Fotó: MTI/Rosta Tibor)

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
falusi
2021. január 21. 15:38
Aki átlépte a határt, elkobozni a telefonját - azt sipirc vissza...
Tiszafa
2021. január 21. 14:55
"...és szükség van azokra a műszaki és jogi, a határzárral kapcsolatos intézkedésekre, amelyeket még évekkel ezelőtt bevezettek." Azokra lenne szükség, amik évszázadok óta beváltak! Aknazárra és tűzparancsra. Mindjárt nem kerülne 561 milliárdba. És a határon lévő migrik nyomása is megszűnne vilámgyorsan.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!