Menczer: Ismét beindult a baloldali álhírgyár

2021. január 29. 14:30

A külügyi államtitkár szerint a fake news-kommandó vezetői Vadai Ágnes és Hadházy Ákos.

2021. január 29. 14:30
null

A gyurcsányista Vadai Ágnes és Hadházy Ákos vezetésével beindult a baloldali álhírgyár – mondta videós Facebook-posztjában Menczer Tamás. A külügyi államtitkár szerint a fake-news kommandó azt állítja, Szijjártó Péter dönt a különböző vakcinákról. Menczer szerint ebből egy szó sem igaz. Az államtitkár kijelentette, a külügyminisztérium információkkal látja el a magyar Országos Gyógyszerészeti Intézetet és ők hoznak meg minden döntést.

(Facebook)

Összesen 55 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pistapapa
2021. február 02. 10:50
Államtitkár a futsall csapatból. Nem az eszéért van ez sem azon a polcon.
formaegy
2021. február 01. 08:17
Elélveztél? Gondolom most anyád boldog, hogy ilyen hülye gyereket nevelt! Te szerencsétlen!
koronaszepe
2021. január 31. 15:13
Megint egy összevissza beszélő Megafon fészbúkharcos...
formaegy
2021. január 31. 10:07
Menczer Tamás! Naponta írjátok, és mi is szembesülünk azzal a tömérdek álhírrel, rágalmazásokkal, hazugságsorozatokkal amit a baloldal elkövet! Ezt is leírtad! És???????????????????? Van feljelentés?????????????? Van bármilyen következménye ennek az aljas sorozatnak amit művelnek? Ja, hogy nincs??????? Köszönjük a tájékoztatást abból már tele a padlás!!!!!!!!!!!!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!