Ókovács, Dörner és Kálomista az SZFE-ügyről

2021. január 25. 14:24

A PestiTV – A Riporter stábja bejutott a Vas utcai épületbe és borzasztó állapotokkal találkozott: kosz, rendetlenség, lepusztultság jellemzi.

2021. január 25. 14:24
null

Az utóbbi napokban is fellángoltak az SZFE körül az indulatok, most amiatt, hogy az egyetem új vezetésének tervei szerint az oktatási intézmény Vas utcai épületét visszaadják korábbi tulajdonosának, a Magyar Református Egyháznak, számol be a Pesti Srácok a PestiTV – A Riporter műsora alapján. Itt található az Ódry Színpad, amelyre a hallgatók egyfajta szakrális helyként tekintenek, ám azt  valószínűleg nem tudták, hogy az egyetem korábbi vezetése már évekkel ezelőtt le akarta rombolni. A műsorkészítők birtokába jutott egy 2019-es tanulmány, amelynek értelmében az Ódry színpad helyett focipályát létesítettek volna.

A hetekig tartó blokád után a PestiTV műsorának stábja bejutott az egyetem Vas utcai épületébe és borzalmas dolgokat tapasztalt, a legfőbb helyszín tragikus állapotban van, az évi 2 milliárdból gazdálkodó egyetemen még egy tisztasági festésre sem telt. A Riporter járt az SZFE új oktatási helyszínén is, amely a Duna TV egykori székházában kap helyet. A Riporter emellett utánajárt az új tanárok kinevezése miatti tiltakozásnak is.

(Pesti Srácok)

Összesen 38 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
szürkeSzarvas
2021. január 26. 12:27
A zsidó vezérkar stettlt (galiciai csak zsidók lakta beltenyésztett falu) csináltak a helyből. Ebben a "viszonyrendszerben " minden a helyén-a falmelletti odaszarás is.
LAW AND ORDER
2021. január 25. 22:58
Ilyen a tényfeltáró újságírás, ilyen az alkotó vita, lipsik! Lehet tanulni!
Kanmacska
2021. január 25. 19:30
Kopa, bocs! Ezt aleb, azaz Béla bátyánknak szántam!
Porkoláb Zsuzsa
2021. január 25. 18:40
SZFE NEM KÉRT PÉNZT KORÁBBAN, MERT ÚGY GONDOLTA NEM KAP, DE MÁR ERRE SEMMI SZÜKSÉG, MERT NINCS SEMMI AZ SZFE-BEN. SE SZELLEM, SE SZÉPSÉG, SE JELLEM. ERKÖLCS NÉLKÜL ÉLTEK, ÉLNEK ÉS ÍGY FOGNAK ÉLNI.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!