A focistákat már bőszen oltják?

2021. január 15. 09:33

Az aranylábúak hamarabb kapnak oltást, mint a semmire sem jó öregek.

2021. január 15. 09:33
Hadházy Ákos
Hadházy Ákos

„Több helyről érkezett olyan információ, miszerint Merkely professzor és a sportállamtitkárocska vitáját a miniszterelnök gyorsan eldönthette: a focistákat már bőszen oltják. Az aranylábúak hamarabb kapnak oltást, mint sok egészségügyi dolgozó, a tanárok, idősgondozók, a semmire sem jó öregek és »alapbetegséggel küzdők«.    

Csak remélni tudom  (mert ellenőrizni ugye nem engedi a hatalom még képviselőnek sem), hogy ezek az információk nem igazak TÉNYLEG REMÉLEM, hogy most is tele lesz a propaganda, hogy Hadházy megint hazudik, de többen jelezték, hogy a focistákat már tömegesen oltják, volt pl. aki a kecskeméti és a nyíregyházi oltópontot ki is emelte, hogy oda szállítják őket oltásra.”

Összesen 134 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
annamanna
2021. január 17. 15:18
"Váratlanul lemondott annak a kínai gyógyszercégnek az elnöke, amelyiktől Orbánék rengeteg vakcinát vennének Az orvos ugyanis arról posztolt 4,8 millió követőjének a Twitter-szerű kínai Weibón, hogy a Sinopharm oltásának 73 mellékhatása van, így ez a világ legveszélyesebb oltóanyaga." https://444.hu/2021/01/15/varatlanul-lemondott-annak-a-kinai-gyogyszercegnek-az-elnoke-amelyiktol-orbanek-rengeteg-vakcinat-vennenek
zakar zoltán béla
2021. január 15. 16:10
Vak Cina
Kanmacska
2021. január 15. 14:33
Hullaházy úgy tudja, hogy nem tudja, de tudja. Elmehetne már a kurva anyjába ez is! Össze-vissza beszél. Nekem most szakadt el a cérna miatta!
az ember
2021. január 15. 14:18
Felszólítom a mandiner üzemeltetőit, hogy annamannát végleg töröljék és blokkolják. Értelmes és érdemi hozzászólásokat szeretnék olvasni itt, nem egy hülye picsa lázálmait, sokezer karakteres másolmányait és tereléseit.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!