Negyvenhat határsértő egy kisteherautóban

2020. december 03. 15:02

A rendőrök a török sofőrt előállították, ellene embercsempészés miatt büntetőeljárás indul.

2020. december 03. 15:02

Negyvenhat határsértőt találtak egy török férfi vezette kisteherautóban csütörtökön Szegeden – tájékoztatta a Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-t.

Szabó Szilvia közölte, a járőrök lakossági bejelentés alapján röviddel dél után Szegeden, a Fonógyári úton intézkedtek egy német kisteherautó török sofőrjével szemben. A jármű átvizsgálása során a raktérben megbújva 46 határsértőt találtak. A csoport tagjai közül 32-en szír, 14-en pedig iraki állampolgárnak vallották magukat – tudatta a százados. A rendőrök a török sofőrt előállították, ellene embercsempészés miatt büntető, az illegális migránsokkal szemben idegenrendészeti eljárás indul.

(MTI)

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
palicsi
2020. december 03. 18:23
Ezek a rendőrök nem figyeltek oda a Fetóra. Ha odafigyeltek volna, akkor tudnák, hogy migráció volt, de elmúlt! Ezek csak szórványos esetek (naponta szórványosan előforduló esetek)!
nempolitizálok
2020. december 03. 16:53
Azért remélem, ilyenkor nem csak ejnye-bejnye van, szóval pld. a járművet alapból elkobozzák.
formaegy
2020. december 03. 15:37
Hogyan jutottak át a határon? "illegális migránsokkal szemben idegenrendészeti eljárás indul." Na és mit érnek el vele? Ki fogják fizetni a büntetést? Azonnal át kellett volna őket dobálni a határon úgy, hogy még azt is megbánja, hogy megszületett.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!