Menczer: Legény Zsolt beismerte a csempészést

2020. december 14. 11:29

„Nincs két baloldal, egy baloldal van: hazugok, tolvajok, seftesek” – fogalmazott az államtitkár.

2020. december 14. 11:29
null

A Külgazdasági és Külügyminisztérium tájékoztatásért és Magyarország nemzetközi megjelenítéséért felelős államtitkára a közösségi oldalára hétfőn feltöltött videóban rámutatott: bár Legény Zsolt azt állítja, hogy nem tudja hogyan került a nagy mennyiségű csempészcigaretta a csamogtartójába – és azt mondta, az „csak úgy ott volt” –, ezzel szemben amikor a vámosok az ukrán-magyar határon elkapták – és látta, hogy elkerülhetetlen a csomagtartó kinyitása – több tanú jelenlétében, jól érthetően azt mondta: „na jó, cigi van benne”.

A szocialista politikus csütörtökön bukott le az ukrán-magyar határon. Autójának csomagtartója cigarettával volt tele, de állítása szerint ő maga nem tudott erről. Legény Zsolt korábban az MSZP országgyűlési képviselője, valamint a párt országos etikai és fegyelmi ügyek tanácsának elnöke volt.

(MTI, Mandiner)

(Nyitókép: MTI Fotó: Máthé Zoltán)

Összesen 35 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pemete jakab
2020. december 14. 19:42
Menczer a droidok mintapéldánya: reggel megtanulja az egymondatos szövegét, aztán egész nap azt hajtogatja. Akinek ez szükséges, az fizesse.
linkeloe
2020. december 14. 18:10
Legénynek kell majd lennie a böribe! Vigye be az összes dohány terméket! Jól jön az majd neki!!
rókabácsi
2020. december 14. 15:24
teljesen mindegy! rajta kapták ott a bizonyíték!
zsanett-kúnrum
2020. december 14. 12:55
az úgy volt, hogy mert nagyot álmodni, és kijevben akart egy nemzeti dohányboltot nyitni
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!