Kiengedték Gődényt a rendőrségről

2020. december 11. 20:45

Rémhírterjesztés gyanúja miatt hallgatták ki.

2020. december 11. 20:45
null

Kiengedték a rendőrségről Gődény Györgyöt a péntek hajnali előállítása után – tudta meg a 24.hu. Értesüléseik szerint a vírusszkeptikus férfit rémhírterjesztés gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként a közösségi oldalán és a honlapján közzétett posztjai miatt. Hangsúlyozták: fontos tudnivaló, hogy Gődényt nem vették őrizetbe, hanem csak előállították.

Erre akkor szokott sor kerülni, ha valaki súlyos bűncselekményt követ el vagy nem jelenik meg és nem is reagál a rendőrségi idézésre, vagy idézésekre. Alighanem Gődény esetében is az utóbbi történt, mert hazaengedték a gyanúsítotti kihallgatása során. Az Operatív törzs pénteki tájékoztatóján azt közölték, hogy a rendőrség  összesen négy vírusszkeptikus hangadónál tartott házkutatást pénteken – írta meg a 24.hu.

(24.hu)

Kép forrása: Youtube

Összesen 181 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
2020. december 13. 21:37
Ezzel a gödénnyel az a baj, hogy sokan elhiszik neki, hogy vitaminokkal és egyéb általa ajánlott csodaszerekkel meg lehet előzni a covidot. Akik a testépítőket csodálják, - mert ez a fickó sem agyra gyúrt - azok hitelesnek képzelik. Ráadásul gyógyszerész, tehát egyetemet végzett. Az, hogy a testépítők sem normálisak, nyomják magukba a rengeteg kokszot, de ez legyen az ő problémájuk. Az viszont közügy, hogy a járványügyi rendelkezésekkel szembefordul egy ilyen ócska kókler. Ezt valóban büntetni kell!
Frakk a macskák réme
2020. december 13. 20:27
Egy szeptember huszadiki cikk a Telex-en. Egész jó, de a végefelé megjelenik az író konteója, hogy a Kormány ugyan miért nem számol le Gődényékkel. Most kiderült, nincs sérthetetlen ember. https://telex.hu/koronavirus/2020/09/29/miert-erinthetetlenek-a-jarvanytagado-orvos-celebek
gonterl
2020. december 13. 11:27
Azt hiszem, hogy mindenkinek mindenről van véleménye. Többnyire ezt a véleményt megtartja saját magának, vagy megosztja a barátaival, közeli ismerőseivel. Ha azonban egy hírközlő szervezet képviselője megkérdezi, hogy erről, vagy arról mi a véleménye, az már más elbírálás alá esik. Az kérdés lehet, hogy ezt a jelenséget ki, és minek minősíti. Egy biztos, ez az ember elmondta a véleményét. Más a helyzet akkor, ha a véleményalkotó felkeresi a hírközlő szervezet képviselőjét, hogy tegyék közzé az ő véleményét. Ilyenkor a hírközlő hatóság felelőssége is felvethető a vélemény megalkotója mellett. Azt, hogy Gődény letartóztatása mögött melyik szituáció fedezhető fel, nem tudom, mert az eddigi információim alapján ezt nem tudom kitalálni. Azt, hogy véleményt formál a dolgokról, helyesnek tartom. Az, hogy vírus van, elhiszem, mert mindig is volt és valószínű, mindig is lesz. Régen azt tanították, hogy "zsebkendőbe köhögj, tüsszents, ha nincs időd elővenni a zsebkendődet, tedd a bal kezedet a szád elé, így a jobbal parolázhatsz". Lehet, hogy sokan, velem együtt, megelégednének a régi módszerrel is. Arról nem is beszélve, hogy egy csomó kérdésre nem kapnak semmi, vagy általuk értelmesnek tartott választ. Például: A védőruha azt sugallja, hogy az ember a fején lévő nyílásokon kívül, a teljes testén keresztül is megfertőződhet. Mi teszi hatékonnyá, a szem és fülcseppeket? Ha ezek hatóanyagai bejutnak a szervezetbe, akkor a vírust mi akadályozza meg abban, hogy ezeket az utakat válassza?
reflex2
2020. december 13. 10:36
Régebben azt mondták:" Már ránézésre is legalább 5 év."
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!