Hetven év után megszűnik az IKEA katalógusa

2020. december 07. 19:33

A cég közleménye szerint a katalógust egyre kevesebben használják.

2020. december 07. 19:33
null

A svéd székhelyű cég, az IKEA katalógusa megszűnik – írja a Portfolio. Mint írják, a döntés egy átalakulási folyamatnak a része, amellyel az IKEA egyre nagyobb mértékben digitalizálódik és válik elérhetőbbé. „Az elmúlt évtizedekben a médiakörnyezet nagymértékben változott, és bár a katalógus a médiamixünk legfontosabb eleme volt, a szerepe mára megváltozott. Úgy látjuk, hogy az emberek többsége az interneten és a közösségi média felületeken keres lakberendezési inspirációt digitális csatornák és influencerek segítségével” – olvasható közleményükben.

Címlapkép: MTI/EPA/EFE/Alejandro Garcia

Összesen 28 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Newman
2020. december 08. 03:55
Tőlem az ikea, is megszűnhet!!! Drága, szarokat árulták, lapraszerelten, szar leírással!!! Mondjuk, ennyi pénzért, már most rablás!!! Mehettek, nem fogunk sírni,hogy nincs ikeánk!!!!:))
Nemaztmondták Feri!
2020. december 07. 23:28
"az IKEA egyre nagyobb mértékben digitalizálódik" A bútorai már rég digitálisak voltak. Külalak, ízlés, ergonómia, design, stb. 00101
ujujuj
2020. december 07. 21:39
Ez a cím egészen fantasztikus volt, ameddig az utolsó szóhoz nem értem.
Friedrich Ferdinand von Beust
2020. december 07. 21:02
Az IKEA olyan harminc éve már csak egy név. Amit jelentett arra már az ötvenes korosztály se nagyon emlékszik. Ami egykoron egyet jelentett a letisztult minőséggel az mára silány, szó szerint hulladékból előállított tucatáru.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!