Hadházy testcselekkel próbált bejutni egy Covid-osztályra

2020. december 16. 12:05

A független képviselő ide-oda sasszézása végül nem járt sikerrel, nem engedték be az intézménybe.

2020. december 16. 12:05
null

A Hadházy Ákos Facebook-oldalára feltöltött videóban azt látni, amint a független országgyűlési képviselő megpróbál bejutni a szekszárdi kórház Covid-osztályára. A politikus azzal indokolta bejutási szándékát, hogy aggasztó híreket hallott az intézményből és szeretné szemügyre venni a benti állapotokat. Hadházy arra hivatkozott, hogy tavasszal Orbán Viktort is készséggel körbevezette az intézmény igazgatója. 

Hadházy csak pár méterrel jutott túl a kórház bejáratán, előbb a portás állította meg, majd újabb kórházi alkalmazottak érkeztek, akik útját állták az ide-oda sasszézó képviselőnek. Egy idő után megjelent Elmauer Szilárd kórházparancsnok is, aki a jogszabályokra hivatkozva szintén elutasította Hadházy beengedését.

Összesen 190 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Autofocus
2020. december 19. 00:00
Hadházy és Jakab Péter az archetípusai a minden korban, minden társadalomban előforduló holdkóros , mocskos szájú bajkeverőknek, akiket egy egészséges immunrendszerű társadalom vagy kényszergyógykezeltet, vagy elszeparál.
Kara kán
2020. december 17. 10:46
OK, most ezzel ki fogok lógni a sorból, de az országgyűlési képviselőknek tényleg több joguk van, mint egy átlagembernek. Konkrétan, ha meg akarja látogatni a járványkórházat, akkor lehet szervezni egy látogatást, de nem külön neki, hanem - teszem azt - a kormánypárti képviselőknek egyet, és egyet külön az ellenzék képviselői képviselőinek. Mert azt én sem támogatom, hogy mind a 200 képviselő egyenként koslasson ezekben a kórházakban egy sima arcmaszkkal. Igazából ott van a parlament egészségügyi bizottsága, azon keresztül kellene ezeket a dolgokat intézni.
pemete jakab
2020. december 17. 09:34
Az állami, önkormányzati kórház közintézmény. Az ilyen helyekre pedig még a sajtót is be kellene engedni. A sajtónak ugyanis jogában áll tudósítani a közállapotokról. Sőt ez a legfontosabb feladata.
Agrippa
2020. december 17. 08:51
A pojáca tánca.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!